social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έφτασε την Καλλιθέα η Θύελλα που πέρασε θριαμβευτικά από τα Άνω Λιόσια

Έφτασε την Καλλιθέα η Θύελλα που πέρασε θριαμβευτικά από τα Άνω Λιόσια

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Καλλιθέας η Θύελλα Καμαρίου, αφού η ομάδα της Σαντορίνης με τη νίκη της στα Άνω Λιόσια με 1-4 επί του Ακράτητου ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με τους μπλε (Η Καλλιθέα στην ισοβαθμία έχει προβάδισμα αφού έχει κερδίσει δυο φορές τη Θύελλα Καμαρίου)

.Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ σήμερα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση δείχνοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο.

Από την άλλη ο Ακράτητος υποβιβάστηκε και μαθηματικά επιστρέφοντας από από απουσία λίγων μηνών στην Α' ΕΠΣΔΑ. 

Όσον αφορά το ματς οι φιλοξενούμενοι που ήταν ανώτεροι προηγήθηκαν στο 7' με γκολ του Ντινιωτάκη. Στο 15' ο Μαντούσης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2, για να έρθει ο Αργυρίου στο 35' και να σημειώνει το 0-3. Στο 66' ο Μάκρας μείωσε σε 1-3 για τον Ακράτητο με τον Δωματά στο 73' σε κενή εστία να πετυχαίνει το 1-4. 

Οι καλύτερες φάσεις

7 Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πέρασε τους αμυντικούς του Ακράτητου και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

9' Ευκαιρία για τον Ακράτητο Ο Καραγιάννης έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

15' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Μαντούσης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2.

35' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε στην περιοχή τον Αργυρίου κι αυτός από κοντά έκανε το 0-3.

42' Ευκαιρία για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μπίφσας έδιωξε σε κόρνερ.

---

66' Γκολ για τον Ακράτητο. Ο Μάκρας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Νομικός με προβολή μείωσε σε 1-3.

75' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου.  Ο Αργυρίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, αλλά ο Δοματάς έκανε το 1-4 σε κενή εστία.

Ακράτητος: Μπίφσας, Καριάτλης, Κοντιζάς, Ρόππας, Νομικός, Σταυρόπουλος Ν., Φιλιμέγκας, Καραγιάννης, Μακράς, Νταφόπουλος, Πρίντεζης (71' Βασίλης)

Θύελλα Καμαρίου: Αθανασόπουλος, Ερρίκος (51'Παπαδόπουλος), Μπουσάϊ (51' Γελαδάρης) Μαντούσης, Σπανός, Μαλάϊ, Δωματάς, Σιμιτσής, Αργυρίου, Φύτρος (68' Ράπτης), Ντινιωτάκης (62' Πούτσι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35