social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φουστέρης: Όσοι θεωρούν αποτυχημένη τη χρονιά, ας έρθουν να αναλάβουν

Φουστέρης: Όσοι θεωρούν αποτυχημένη τη χρονιά, ας έρθουν να αναλάβουν

Ο Βαγγέλης Φουστέρης έχει συνδέσει το όνομα του με την κατακόρυφη εκτίναξη της Θύελλας Καμαρίου και τους άθλους που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Η ομάδα από το Καμάρι έχει κερδίσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια και αυτό σίγουρα οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια, αλλά και την αρωγή ενός επιχειρηματία που έχει φιλοδοξίες και όραμα.

Η παροιμία: ''κάλλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη'' δεν μπορεί να ταυτιστεί με την φιλοσοφία που έχει περάσει ο Βαγγέλης Φουστέρης στην ομάδα του τα τελευταία χρόνια, αφού η Θύελλα Καμαρίου, προχωρά με σταθερά βήματα σημειώνοντας την μία επιτυχία μετά την άλλη και μάλλον η παροιμία που της ταιριάζει καλύτερα είναι: ''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''.

Το νταμπλ, η συμμετοχή στη Γ΄Εθνική και η παρουσία στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας είναι επιτεύγματα που έχουν γραφτεί στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου, που όπως δείχνουν όλα αυτά θα συνεχιστούν πάνω στο πλάνο που έχει χαραχθεί.

9cdf57f546c7ef619b430cbeff78c273_Generic_40d5f.jpg

Η φετινή χρονιά έχει βρει την Θύελλα Καμαρίου να πρωταγωνιστεί στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει πολλές παθογένειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (βλ. διαιτησία).

Ίσως ήταν η καταλληλότερη στιγμή, για να μιλήσουμε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας από τη Σαντορίνη, κ. Φουστέρη, ώστε να αποκομίσουμε μία «οσμή» με το τι έχει συμβεί, ποιες είναι οι απόψεις του μέχρι σήμερα, αλλά και τι σχεδιάζει για το μέλλον. 


Τα κύρια σημεία:

  • Τον ικανοποιεί η πορεία της Θύελλας Καμαρίου;
  • Επιτυχία ή επιτυχία αν η Θύελλα τερματίσει 2η;
  • Η διαιτησία έχει παίξει ο ρόλο της στην πορεία της Καλλιθέας;
  • Τι είναι πιο δύσκολο, ο πρωταθλητισμός ή μάχη σωτηρίας;
  • Θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος την Θύελλα Καμαρίου;
  • Είναι ικανοποιημένος από την στήριξη του κόσμου και των επιχειρηματιών;
  • Τι λέει για την ακαδημία;
  • Τι θα γίνει με το γήπεδο;
  • Ποια είναι η πρόθεση του για τις επερχόμενες εκλογές;  
  • Θα πέσει στο τραπέζι το θέμα της μίας ομάδας στη Σαντορίνη;
  • Κεφάλαιο κορονοϊός

alexis-athanasopoulos-e1577918305764_4cf75.jpg

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σας ρωτήσω είναι πως κρίνεται τη πορεία της ομάδας, παίρνοντας ως δεδομένο ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές και όλα παραμένουν ανοιχτά

«Η χρονιά για μένα θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη αν σκεφθεί κανείς ότι πέρυσι (2018-2019) σωθήκαμε τελευταία αγωνιστική και αντίστοιχα πρόπερσι (2017-2018) η ομάδα έπαιζε στο τοπικό των Κυκλάδων δεν θυμάμαι να υπάρχει κυκλαδίτικη ομάδα που να έχει φθάσει ποτέ τόσο κοντά στην άνοδο για Β εθνική».

Είπε γι αυτόν ο συνεργάτης του και γενικός αρχηγός, Κώστας Ρούσσος (Νταντής): «Άνθρωπος έντιμος, παντελονάτος και ακέραιος σε αυτά που λέει. Ήρεμος στις αποφάσεις του, οργανωτικός, αθλητικός και πάνω από όλα καλός οικογενειάρχης»

375cb9aaca39481930727bc3b36f6f4b_XL_2c297.jpg


Μπορεί να αλλάξει κάτι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ή πιστεύεται ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες;

«Ποδόσφαιρο είναι όλα μπορούν να συμβούν πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και όλη αυτή η αναταραχή που επηρεάζει τα πάντα».

Στην αρχή της χρονιάς μιλούσαμε για μία καλή πορεία, ωστόσο η ομάδα πρωταγωνιστεί. Προσωπικά θα θεωρήστε αποτυχία αν τελικά η Θύελλα Καμαρίου τερματίσει δεύτερη;

«Σίγουρα στην αρχή στόχος ήταν η καλή πορεία και να μπουν οι βάσεις να λειτουργήσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά. Για μένα η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη , όσοι το αμφισβητούν ας έρθουν να τα πάνε καλύτερα…»

DSC_0932dfdghh_4a6fd.jpg

Πρόσφατα η Θύελλα Καμαρίου εξέδωσε μία ανακοίνωση, αναφέροντας ευθέως ότι η Καλλιθέα έχει την εύνοια της διαιτησίας. Έχει παίξει ρόλο αυτό στην έκβαση του πρωταθλήματος;

«Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την προσπάθεια των αθλητών μας, των προπονητών , της διοίκησης και όλων των φιλάθλων του νησιού, για αυτό και η ανακοίνωση με όλες τις φάσεις που ευνοήθηκε από τους διαιτητές η Καλλιθέα . Φυσικά και έχει παίξει ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος όλο αυτό …»

Παναγιώτης Σκαφτούρος (μέλος ΔΣ της Θύελλας Καμαρίου):  «Η παρουσία του Βαγγέλη Φουστερη ήταν είναι και θα είναι η εγγύηση για όλα τα θέματα στο σύλλογο. Ενας άνθρωπος τεχνοκράτης και στη δουλειά του και στο ποδόσφαιρο με γνώσεις και αρκετό φιλόδοξος. Εάν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε ομάδες η επιτυχία είμαι δεδομένη. Απλά το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή και επιμονή . Εύχομαι να συνεργαζόμαστε για πολλά χρόνια»

IMG_4454_f2d55.jpg

Εσείς τα έχετε ζήσει και τα δύο. Τι είναι πιο δύσκολο τελικά, να κάνεις πρωταθλητισμό ή να έχεις στόχο την σωτηρία;

«Και τα δύο είναι δύσκολα αλλά για μένα θεωρώ πως η σωτηρία της ομάδας ήταν πιο ψυχοφθόρα …»

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η αβεβαιότητα θα επηρεάσει την ομάδα;

«Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη που πραγματικά θα επηρεάσει πάρα πολλά πράγματα στην ζωή μας αλλά και στην ομάδα . Ελπίζω να είναι για λίγο...»

alexis-athanasopoulos-e1577918305764_ec32c.jpg

Είστε ο βασικός χρηματοδότης, αλλά δίπλα σας έχετε και κάποιους ανθρώπους που επίσης έχουν φέτος βοηθήσει σημαντικά. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι που θα συνδράμουν στην προσπάθεια και κατά πόσο είστε ικανοποιημένος πάνω σε αυτό το κομμάτι;

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα  οικονομικά αλλά και με άλλους τρόπους , το ζητούμενο πλέων είναι να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για το καλό της ομάδας. Για την δυναμική και την πορεία της ομάδας φέτος όχι δεν είμαι ικανοποιημένος μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος...»

Θα αλλάζατε κάτι στις κινήσεις που έχουν γίνει τη φετινή χρονιά και αν ναι τι θα ήταν αυτό;

«Δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν πήγε καλά... Πρώτη είναι η ομάδα και αν μας έπαιζαν στα ίσα μπορεί να ήμασταν και με αρκετούς πόντους μόνοι πρώτοι»

Γιώργος Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ακαδημίας Θύελλας Καμαρίου):  «Δώρο στην κοινωνία, η αρχή και το τέλος »

Παράλληλα με την πρώτη ομάδα τρέχει κανονικά και το τμήμα των ακαδημιών, είστε ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει γίνει;

«Η ακαδημία είναι ένα κομμάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ, γίνεται καλή δουλειά έχουν αυξηθεί τα παιδιά που έχουμε στην ακαδημία και είναι η προίκα που θα μείνει στην ομάδα»

DSC_0994fsdgdgsd_f3809.jpg

Με το γηπεδικό θα υπάρξει κάποια εξέλιξη;

«Αυτή την στιγμή λόγω της όλης κατάστασης έχουν παγώσει κάποια πράγματα αναμένουμε τις εξελίξεις»

Η Θύελλα Καμαρίου θα προχωρήσει σε εκλογές, έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε προσωπικά;

«Η ΘΥΕΛΛΑ υπήρχε και θα υπάρχει ασχέτως προσώπων εγώ θα συνεχίσω στην ομάδα βάζοντας κάποια προαπαιτούμενα για την επόμενη χρονιά που θα συζητηθούν στην γενική συνέλευση».

Ως συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης, είναι και ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό και αυτό αναμένεται να πέσει μελλοντικά στο τραπέζι και αυτό δεν είναι άλλο από τη συζήτηση που έχει ανοίξει για μία ομάδα στη Σαντορίνη που θα συμμετάσχει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Επιγραμματικά ποια είναι η άποψη σας γι αυτό το θέμα;

«Η πρόταση για μία ομάδα στο Νησί μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Σαντορινιό αλλά και στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, είναι η ώρα πιστεύω να γίνει σοβαρή συζήτηση».

Να κλείσουμε με κάτι που μας απασχολεί όλους και αυτό δεν είναι άλλο από την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού. Πόσο πιστεύεται ότι θα επηρεάσει αυτό το γεγονός;

«Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε , και στο τέλος αυτής της περιπέτειας οι απώλειες να είναι όσο το δυνατών λιγότερες για όλους . Υπομονή λοιπόν και να πειθαρχήσουμε όλοι στις οδηγίες που υπάρχουν γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή μας».

f387e437c862082eed484b9d226001b5_Generic_8de9c.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35