social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάρλοβιτς: «Πρόθεση μας να συμμετέχουμε στην Γ’ Εθνική-Η Γ.Σ. θα κρίνει πολλά»

Κάρλοβιτς: «Πρόθεση μας να συμμετέχουμε στην Γ’ Εθνική-Η Γ.Σ. θα κρίνει πολλά»

Φέτος η σεζόν για το Πανναξιακό κύλησε ιδανικά αφού η ιστορική ομάδα των Κυκλάδων κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πλέον ωστόσο η σκέψη πηγαίνει στην επόμενη χρονιά και πως θα πρέπει να λειτουργήσει ο οργανισμός αυτός για να σταθεί αξιοπρεπώς στην Γ’ Εθνική.

Η εμπειρία δεν λείπει από το σύλλογο αφού υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όμως τα πάντα σύμφωνα με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Κάρλοβιτς θα αποφασιστούν μετά τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τις εξελίξεις αυτές λέγοντας

«Πρόθεση μας είναι να συμμετέχει ο Πανναξιακός στην Γ’ Εθνική αφού αυτός ήταν ο στόχος μας πέρυσι που ξεκινούσαμε και βάζαμε τα δεδομένα στο τραπέζι. Βέβαια, υπάρχει και η Γενική Συνέλευση όπου θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για να πω περισσότερα πράγματα. Αυτή τη στιγμή επικρατεί μια… ουτοπία καθώς η υγειονομική κρίση φέρνει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα και δεν μπορούμε να είμαστε ξεκάθαροι. Νομίζω ότι στα τέλη Μαϊου, θα μπορέσουμε να κάνουμε τη Γενική Συνέλευση εάν έχουν χαλαρώσει τα… μέτρα. Θέλουμε ανθρώπους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν και να συμβάλλουν διότι οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι μεγάλες»

Σε ερώτηση εάν υπάρχει πρόθεση να παραμείνει ο Δημήτρης Σκούνας στην τεχνική ηγεσία, ο κ. Κάρλοβιτς δήλωσε: «Κοιτάξτε το έργο του κ. Σκούνα κρίνεται επιτυχημένο αφού ο στόχος επετεύχθη. Ευχαριστημένοι είμαστε, όμως το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Θα συζητήσουμε και εφόσον υπάρχει και φέτος ταύτιση φιλοσοφίας με το συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές νομίζω ότι θα συνεχίσουμε. Πρόθεση μας είναι να καθίσουμε στο τραπέζι. Υπάρχουν όμως και άλλα δεδομένα».


Σχετικά άρθρα

Ο Βασίλης Ραπτάκης ο επιβλέπων ιατρός της ακαδημίας του Πανναξιακού Α.Ο.

Αρνητικά τα rapid-tests στον Πανναξιακό-Ευχαριστίες σε δημοτική αρχή και Νοσοκομείο Νάξου

Η αποστολή του Πανναξιακού για το φιλικό με τη Σαντορίνη 2020

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35