social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πυρά Πουλάκη σε Φαναρίτη και ευχαριστίες σε Γκούμα

Πυρά Πουλάκη σε Φαναρίτη και ευχαριστίες σε Γκούμα

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο άσος του Μοσχάτου, Φανούρης Πουλάκης εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Στέφανο Φαναρίτη, θεωρώντας ότι η συμπεριφορά του προς το πρόσωπο του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

 Πάντως, ο ικανοτατος ασος έκανε ειδική αναφορά στον παράγοντα της ομάδας, Βασίλη Γκούμα.

Αναλυτικά 

''Φέτος αποφάσισα να μετακινηθώ στην ΑΕ Μοσχάτου και όπως έχω δείξει σε όσες ομάδες έχω αγωνιστεί, έχω μάθει να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Κατά τη διάρκεια της σεζον τα πράγματα δεν κύλησαν κατ' ευχήν καθώς αντιμετώπισα ένα σοβαρό τραυματισμό και κάπου εδώ θα σταθώ σε ορισμένα πρόσωπα όπως τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στέφανο Φαναρίτη.

Νομίζω η αντιμετώπιση του προς το πρόσωπο μου δεν ήταν η κατάλληλη. Το μόνο που ξέρει ο κ. Φαναρίτης είναι να τάζει πράγματα και να μην τα υλοποιεί. Δεν μιλάω για χρήματα, αλλά για το θέμα της ανθρωπιάς. Είχα την ατυχία να πάθω ρήξη χιαστού σε αγώνα της ομάδας μου και μου ειπε να μην ανησυχώ καθώς θα αναλάμβανε όλα τα έξοδα της επέμβασης εκείνος. Φυσικά όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά δεν βρήκε το χρόνο να παρευρεθεί στην επέμβαση που υποβλήθηκα, ενώ δεν ευχήθηκε ούτε περαστικά όπως όφειλε. 

Κάλυψα τα εξοδα του χειρουργείου μόνος μου λόγω ιδιωτικής ασφαλείας που ευτυχώς διαθέτω. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν ακόμα αχειρούργητος. Τις επόμενες ημέρες τον καλούσα συνεχώς στα τηλεφωνα και δεν επαιρνα απάντηση ποτε και είχα μείνει στον... αερα. Η  κοροϊδία συνεχίστηκε όταν ο πατέρας μου πήγαινε και τον έβρισκε στο γηπεδο (γιατί εγω αδυνατούσα λόγω της επεμβασης και βρισκόμουν στο κρεβάτι) σε επίσημους αγωνες και τον ενημέρωνε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς την Δευτέρα θα έρχονταν να με επισκεφτεί. Αυτό που με εξόργισε περισσότερο από ολα ειναι πως έφερε σε δικαιολογια την κατασταση της υγείας μου για να αποφύγει μισθοδοσίες συμπαικτών μου λέγοντας,πως έχει ερθει να με επισκεφτεί στην οικία μου κατι το οποίο δεν συνεβει ποτε και ούτε το επιθυμώ. Με λίγα λόγια αυτός ο «άνθρωπος» συμπεριφέρεται κατά αυτο το τροπο έχοντας κιολας οικογένεια. Τέτοιοι ανθρωποι που περιβάλουν τον χωρο του ποδοσφαίρου τον «Αρρωσταίνουν». Περα από όλη αυτή τη «βρωμιά» ευτυχώς στις μέρες που διανύουμε υπάρχουν και ανθρωποι οι οποίοι έχουνε μεγαλείο ψυχής και ξεχωρίζουν. Αναφέρομαι στον ΚΥΡΙΟ ΓΚΟΥΜΑ ο οποίος ειναι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρεται ακόμη για την κατασταση μου. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ! Ειναι το λιγοτερο που μπορώ να κανω ! ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΥΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ! Να ευχηθώ σε όλο το κοσμο Καλο Πασχα με υγεία και δύναμη για αυτες τις άσχημες καταστασεις που ζούμε

Ποδοσφαιριστής, Φανουρης Πουλακης".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35