social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατά 99% μένει στη Γ΄Εθνική η Άνω Μερά και το Κερατσίνι

Κατά 99% μένει στη Γ΄Εθνική η Άνω Μερά και το Κερατσίνι

Πολύ κοντά στο να παραμείνει στη Γ΄Εθνική βρίσκεται η Άνω Μερά, έπειτα από σχετική εισήγηση της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία σε συνδυασμό και με άλλα αιτήματα ενώσεων φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει σήμερα στις 17:00.

Αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι η αρμόδια επιτροπή θέλει να μειώσει όσο το δυνατό περισσότερο τυχών αδικίες, αφού κάποιες ομάδες έχουν σημαντικές μαθηματικές ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία εφόσον ολοκληρωνόταν τα πρωταθλήματα στους 8 ομίλους της Γ΄Εθνικής.

Με αυτό το σκεπτικό και με έγκαιρη επιστολή που είχε αποστείλει η ΕΠΣ Κυκλάδων και ζητούσε την προσοχή πάνω σε αυτό το θέμα, η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει προσεκτικά το τελικό πλάνο τις απόφασης για το ποιες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία, πιθανότατα θέτοντας ένα βαθμολογικό όριο από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάτω.

Αν τελικά ισχύσουν τα παραπάνω, προφανώς, στην ίδια κατηγορία θα μείνει και το Κερατσίνι, ενώ αναμένουμε τον ακριβή αριθμό για να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα παραμείνουν.

Αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις...

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου όπως είχε διαμορφωθεί πριν την διακοπή

vathmologia.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35