social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έντονη αντίδραση από ΕΠΟ: «Αναξιόπιστος συνομιλητής ο Αυγενάκης»

Έντονη αντίδραση από ΕΠΟ: «Αναξιόπιστος συνομιλητής ο Αυγενάκης»

Σφοδρή επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε η ΕΠΟ.

Με αφορμή την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού ότι θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές το φθινόπωρο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τονίζει ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα και τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο συνομιλητή.

Αφού υπογραμμίζει λοιπόν ότι θίγεται το αυτοδιοίκητο, κάνει γνωστό ότι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις οι FIFA και UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η σημερινή ανακοίνωση της Αθλητικής Ηγεσίας αναφορικά με τον χρόνο διενέργειας της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί πλήρη αθέτηση των συμφωνηθέντων στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στη Νιόν και στις 22 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Προέδρου της Ε.Π.Ο., υψηλόβαθμων στελεχών των FIFA και UEFA, των ιδιοκτητών των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, καθώς και του Προέδρου της Super League 1.

Η αιφνίδια υπαναχώρηση της Αθλητικής Ηγεσίας εγείρει ερωτηματικά αναφορικά με τη σκοπιμότητά της, πολύ περισσότερο όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση των εμπλεκομένων σχετικά με την επίσπευση των εκλογών της Ε.Π.Ο., κατά τον μήνα Ιούλιο του 2020, αλλά και δεδομένου ότι, τιμώντας τον θεσμικό της ρόλο και τα συμφωνηθέντα, η Ε.Π.Ο. ήδη έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για τη σύγκλιση έκτακτης καταστατικής γενικής συνέλευσης στις αρχές Ιουνίου 2020.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές έχουν ήδη πληροφορηθεί τη σημερινή αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς αφενός παραβιάζονται διεθνείς καταστατικές αρχές του αυτοδιοίκητου του Ποδοσφαίρου και αφετέρου η Αθλητική Ηγεσία εμφανίζεται αίφνης στο διεθνές πεδίο ως αναξιόπιστος εταίρος και συνομιλητής.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σεβόμενη τα Μέλη της, το αυτοδιοίκητό της και το καταστατικό της, θα ενημερώσει άμεσα και αναλυτικά την ηγεσία της FIFA και UEFA για την αιφνίδια υπαναχώρηση της Αθλητικής Ηγεσίας από τα συμπεφωνημένα».

Πηγή: sport-fm.gr


Σχετικά άρθρα

Ο «Πειραιώτης» Ανδρέας Μαρμπολούτσι στον δρόμο του Περαμαϊκού

Αυγενάκης: «Ενδιαφέρουσα η πρόταση για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα»

ΕΠΟ: Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις διοργανώσεις

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35