social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Σκέψη να ακολουθήσουν πρόγραμμα εκγύμνασης οι... ντόπιοι

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Σκέψη να ακολουθήσουν πρόγραμμα εκγύμνασης οι... ντόπιοι

Το θέμα που απασχολεί την αθλητική κοινότητα της Σαντορίνης τους τελευταίους μήνες έχει να κάνει με συνένωση των ομάδων του νησιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο αφού υπάρχει θετική διάθεση απ' όλους ώστε να δημιουργηθεί μια ενιαία ομάδα που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης στις εθνικές κατηγορίες.

Τέλος του μήνα θα παρθούν τελικές αποφάσεις, με την αισιοδοξία για την συνένωση να είναι έκδηλη.

Από εκεί και πέρα, ήδη υπάρχουν κάποιες σκέψεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουν... γίνει μόνιμοι κάτοικοι τα τελευταία χρόνια στο ''νησί του ηφαιστείου'' αλλά και με παιδιά που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρόσωπα εκείνα εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και προχωρήσει θετικά το πλάνο της συνένωσης θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό αφού το διάστημα αποχής είναι μεγάλο.

Σκοπός αποτελεί οι παίκτες να ανακτήσουν σε φυσιολογικά επίπεδα τη φυσικής του κατάσταση αφού πάει καιρός που πάτησαν τελευταία φορά γήπεδο.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους παίκτες, που διαμένουν ήδη στο νησί και στους οποίους δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλα πρόσωπα τα οποία ίσως παραλείψαμε:

  1. Μαντούσης

  2. Λυγνός

  3. Ερρίκος

  4. Ανδριόλας

  5. Σιμιτσής

  6. Φίλων

  7. Σπανός

  8. Φύτρος

  9. Μπιρμπίλι

  10. Λαμπρόπουλος

  11. Λούκας

  12. Νομικός

  13. Κρεμμύδας

  14. Βαμβακούσης

  15. Γκίκας

  16. Μαναριώτης

  17. Στρατηγάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35