social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Παπαματθαιάκης

Τέλος ο Παπαματθαιάκης

Μετά τον Βαγγέλη Χαντέ, σήμερα, ήταν η σειρά του Μανώλη Παπαματθαιάκη να αποχωρήσει από τον Πανθηραϊκό κάτι που σημαίνει ότι η ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 θα κοιτάξει για την ανεύρεση νέου τεχνικού.

Ο κ. Παπαματθαιάκης ανέλαβε για δεύτερη φορά τον Πανθηραϊκό πέρυσι το Νοέβριο οδηγώντας τον σε μια ασφαλή πορεία κερδίζοντας σπουδαίες ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Καλλιθέα.

Το δελτίο τύπου

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μανώλης Παπαματθαιάκης.Ο Μανώλης, ο οποίος αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας μας και κατά την πρώτη - ιστορική - χρονιά του Πανθηραϊκού στη Γ´ Εθνική, αν και εργαζόταν σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών, επέλεξε τον περασμένο Νοέμβριο να επιστρέψει στην ομάδα μας, αποδεικνύοντας έτσι τους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον Πανθηραϊκό και το νησί μας.Φίλε Μανώλη, η οικογένεια του Πανθηραϊκού σε ευχαριστεί θερμά για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας με την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία σου. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εις το επανιδείν!!


Σχετικά άρθρα

Αίας Σαλαμίνας: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αιολικό

Μείωσε στο -1 τη διαφορά από την Προοδευτική ο Πανελευσινιακός (2-0 τον Αιολικό)

Αήττητος Σπατων: Αρνητικά τα τεστ και επανεκκίνηση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35