social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ώρα... στέψης για τον Αίαντα Σαλαμίνας τη Δευτέρα 29 Ιουνίου

Ώρα... στέψης για τον Αίαντα Σαλαμίνας τη Δευτέρα 29 Ιουνίου

Μέσω δελτίο τύπου ο Αίας Σαλαμίνας ενημερώνει για το πότε θα λάβει χώρα η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας μετά από 10 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 20:30 στον αύλειο χώρο της δημαρχίας του νησιού θα γίνει η απονομή σε μία εκδήλωση που θα είναι αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής του συλλόγου.
Το δελτίο τύπου 
Η μεγάλη στιγμή της απονομής του Κυπέλλου Πρωταθλητή έφτασε ! 
Μετά από δέκα (10) χρόνια ο Βασιλιάς Αίαντας στέφετε ξανά Πρωταθλητής και επιστρέφει εκεί που του αξίζει, στα Εθνικά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.         Έφτασε η ώρα για την ξεχωριστή Εκδήλωση που με τόσο προσμονή περιμένουν οι Ποδοσφαιριστές, η Τεχνική ηγεσία, η Διοίκηση και οι Φίλαθλοι του Αίαντα.                          
Η στέψη των Πρωταθλητών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη  Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:30 στον Αύλειο χώρο της Δημαρχίας Σαλαμίνας.
Μια Εκδήλωση που οι Φίλαθλοι του Αίαντα χρόνια την περίμεναν, μια Εκδήλωση που δεν πρέπει να λείψει κανείς, να είμαστε όλοι μας παρών και                     να αποθεώσουμε τους Πρωταγωνιστές του Αίαντα. 
                                                                                     Δια  το  Δ.Σ.                                                                                                                          Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο  ΑΙΑΣ ΄΄      
               
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ                            
                                                          
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35