social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο

Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο

Ποδοσφαιριστή υψηλών προδιαγραφών εντάσσει στο δυναμικό της ΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντίνου ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Κηφισιά τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους που πραγματοποιούν ακόμη μία κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που είναι ταυτισμένος με τη λέξη πρωταθλητισμός.

Ο έμπειρος μέσος εκτός από το σύλλογο των βορείων προαστίων κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες επαγγελματικού επιπέδου και αυτό δείχνει ότι οι στόχοι που τίθενται από την Πειραϊκή ομάδα είναι υψηλή.

Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνου έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Ατρόμητο Πειραιά, Απόλλωνα Αθηνών, Πεύκη, Malchover SV90 (Γερμανία) και Πιερικό.

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Δημήτρη Κωνσταντίνου. Ο Δημήτρης είναι ένας έμπειρος χαφ με πολλές και σημαντικές παραστάσεις στην πλούσια καριέρα του, με παρουσία σε Απόλλων Σμύρνης,Πεύκη,Μαλχόβερ(Γερμανία), Πιερικός,Ρόδο και Κηφισιά. Τον καλωσορίζουμε στην ΑΕΜ και του ευχόμστε υγεία -δύναμη και πολλές


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35