social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός Πειραιά: Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Σπυρός Κωτσόπουλος

Εθνικός Πειραιά: Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Σπυρός Κωτσόπουλος

Δύσκολες καταστάσεις επικρατούν στον ποδοσφαιρικό Εθνικό Πειραιά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ο άλλοτε παράγοντες της ομάδας, Σπύρος Κωτσόπουλος, είχε κάνει κίνηση για να μπει μπροστινός προκειμένου η ομάδα να προχωρούσε, ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι χθες παραιτήθηκε τόσο από τη θέση που κατείχε στο διοικητικό συμβούλιο (έφορος ποδοσφαίρου) ενώ απέσυρε και την πρόταση του.

Πλέον τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα για την ιστορική ομάδα και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι ουσιαστικές, γρήγορες και απόλυτα στοχευμένες για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ο κ. Κωτσόπουλος αποτυπώνεται στην παρακάτω επιστολή του

Αξιότιμοι κύριοι/ες, Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού ότι παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ όπου εξελέγην την προηγούμενη Δευτέρα 13/07 ως έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης το διοικητικό σχήμα του οποίου ήμουν επικεφαλής, αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση που υπεβλήθει στη διοίκηση του Εραστέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ γραπτώς όπως της ζητήθηκε και συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο.

Ο λόγος είναι ότι : Κατά την παρουσίαση της πρότασης που έκανα εγώ προσωπικά την Πέμπτη 16/07 παρουσία των μελών του Δ.Σ. , διαπίστωσα ότι δεν έγινε άμεσα αποδεκτή από την πλειοψηφία, υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις και η διοίκηση του ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ με ενημέρωσε ότι συζητάει σοβαρά με άλλη εναλλακτική πρόταση της οποίας εύχομαι… Καλή Επιτυχία. Με Εθνικούς χαιρετισμούς Σπύρος Κωτσόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35