social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη με αισιοδοξία στη Σαντορίνη 2020 [pics-vid]

Πρώτη με αισιοδοξία στη Σαντορίνη 2020 [pics-vid]

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του έβαλαν με το καλημέρα τους ποδοσφαιριστές στα βαθιά, καθώς το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και επαφή με την μπάλα.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου και φυσικά όλων των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τις τύχες του νέο ποδοσφαιρικού εγχειρήματος του νησιού.

Το μόνο που επηρέασε το όλο κλίμα ήταν η απουσία του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου, ο οποίος σίγουρα θα έδινε τη δική του νότα σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για το νησί. Πάντως κανένας δεν τον ξεχνά και αυτό είναι σίγουρο!

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος:

Ανδριόλας Κώστας Ντούνης Παναγιώτης Τσουκαλάς Γιάννης Παπαζαχαρίας Γρηγόρης Μπιρμπίλη Δημήτρης Λούκας Στάθης Λαμπρόπουλος Γιώργος Μαντούσης Γιώργος Κωστοπουλος Σπύρος Ερρίκος Κώστας Σιμιτσής Παναγιώτης Φύτρος Μάρκος Μαλάι Κώστας Πούτσι Θοδωρής Ντινιωτάκης Γιάννης Νικλητσιώτης Γιώργοε Μπουντόπουλος Γιώργος Γιουκούδης Δημήτρης Γεροντάκης Χριστόφορος Τσάμογλου Πρόδρομος Τσοβάρας Δημήτρης Κρεμμύδας Άγγελος Βαμβακουσης Άγγελος Φέγγης Ανδρέας Το τεχνικό επιτελέιο:

Προπονητής: Παντέλης Νίκος

Βοηθός Προπονητή - Γυμναστής: Λόντος Δημήτρης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ιγκιτιάν Βάιος

Φυσιοθεραπευτής: Τζίλιος Γιώργος

Μασέρ: Γρηγορίου Γιάννης

Φροντιστής: Γερογιάννης Τάσος

Φωτογραφίες και βίντεο:

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35