social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Κηφισιά με μεγάλη απαρτία

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Κηφισιά με μεγάλη απαρτία

Μία ομάδα που θέτει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να την διακατέχει η ομόνοια και οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια Κηφισιά η οποία φέτος βάζει ψηλά τον πήχη κάνοντας και τις απαραίτητες κινήσεις σε διοικητικό επίπεδο. Απόδειξη αποτελεί η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη γενική της συνέλευση όπου το παρών έδωσαν πάρα πολλά πρόσωπα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο καθένας από το δικό του πόστο θα προσπαθήσει να συνεισφέρει προκειμένου ο σύλλογος των βορείων προαστίων να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το δελτίο τύπου 

Με μεγάλη προσέλευση των μελών και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας όπου και εξελέγη το νέο ενισχυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, απαρτιζόμενο από τους κ.κ. Γαντζούλα Βασίλειο, Πρίτσα Χρήστο, Κοντούλα Κωνσταντίνο, Πιτταρά Ελευθέριο, Βάγια Αλέξανδρο, Τσίπα Ιωάννη, Ντεληφιλιππίδη Αθανάσιο, Ανδρεάδη Δημήτριο και Κομπότη Μαρία.

 
Οι επιθυμητοί στόχοι του Δ.Σ. είναι υψηλοί και προσανατολίζονται στη δημιουργία μια ισχυρής ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
 
Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο δύσκολο έργο του Δ.Σ. για την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου!!!
 
Στην Συνέλευση παρευρέθη ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κος Άγγελος Νικόπουλος. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια του στην διαδικασία.
 
Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας που ήταν παρόντες και τους καλούμε να μείνουν δίπλα στην ομάδα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35