social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αυτά έβγαλε η κάλπη στη Σαντορίνη 2020

Αυτά έβγαλε η κάλπη στη Σαντορίνη 2020

Η ανακοίνωση της Σαντορίνης 2020 για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ Σαντορίνης 2020, κατά σειρά εκλέχθηκαν οι κάτωθι: Για το Δ.Σ 1)ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΝΤΑΝΤΗΣ) 2)ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3)ΖΩΡΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 4)ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΚΑΚΑΣ) 5)ΣΑΡΡΗΣ ΧΑΡΗΣ 6)ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7)ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 8)ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 9)ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ 10)ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 11)ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ 12)ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 13)ΣΑΧΙΝ ΣΑΡΜΠΕΛ (ΤΣΑΡΛΙ) 14)ΓΑΛΑΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 15) ΒΑΛΒΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή 1)ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2)ΜΑΡΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3)ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αύριο με αναλυτικές πληροφορίες, ενώ τις επόμενες ημέρες το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ο Α.Σ Σαντορίνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τα 219 νέα μέλη του Σωματείου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν με την ψήφο τους την ομάδα του νησιού μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Επίσης αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για την παραχώρηση του χώρου και τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην ομάδα μας, όπως επίσης και τον δικηγόρο κ. Χλωρίδη Αριστείδη καθώς και τις κ.κ Αλεφραγκή Φωτεινή και Βαζαίου Ανδριάνα που ήταν μέλη της εφορευτικής επιτροπής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35