social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θωμάς Ντάφλας: «Με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε το καλύτερο»

Θωμάς Ντάφλας: «Με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε το καλύτερο»

Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Καραβά, Θωμάς Ντάφλας έδωσε συνέντευξη στο soccerlive.gr

Ο έμπειρος μέσος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών κατά την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Φυσικά, έχει αγωνιστεί πάνω από 100 φορές σε επίπεδο Γ' Εθνικής με τις φανέλες των: ΑΕ Μοσχάτου, Φωστήρα, Ατρόμητου Πειραιά, Τριγλίας Ραφήνας, Αμπελακιακού και του Αγίου Ιεροθέου, ενώ έχει παίξει και στη Β' Εθνική με τα χρώματα του Φωκικού. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στην περσινή, όσο και τη ερχόμενη αγωνιστική σεζόν και μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε αναλυτικά την συνέντευξή του.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Η περσινή χρονιά για εμένα πήγε πολύ καλά, αφού αρχικά ήμουν υγιής και στην συνέχεια βοήθησα την ομάδα να πετύχει μια αξιοπρεπή βαθμολογική συγκομιδή, η οποία μας έφερε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και καταφέραμε να φτάσουμε και στον τελικό κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, είχαμε και έχουμε έναν ιό ο οποίος αφαιρεί ζωές και ως μη αρμόδιος θα ήθελα να μην σχολιάσω αλλά να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει; Περιμένεις να είναι διαφοροποιημένο το πρωτάθλημα λόγω των συνθηκών;

Ένας ποδοσφαιριστής το βιώνει - πάνω κάτω - όπως η υπόλοιπη κοινωνία. Ανησυχεί για το εάν αύριο θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του με τον ίδιο τρόπο ή με αρκετά διαφοροποιημένο. Όπως και να έχει, αν κάτι έχω μάθει από τον αθλητισμό και από το ποδόσφαιρο είναι να μην σταματάω και να αγωνίζομαι. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω προσωπικά είτε μείνει όπως είναι η κατάσταση, είτε αλλάξει κατά πολύ. Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο είναι να μην υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα οι οποίοι σου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Οι στοίχοι μου για φέτος είναι να είμαι - αρχικά - υγιής και να μπορέσω μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε το καλύτερο.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, με υγεία.


Σχετικά άρθρα

Χαϊδάρι: Ενίσχυση με Νικολόπουλο

Μοσχάτο: Μπροστά στην αδικία δεν μιλάει κανείς

Ανακοίνωσε Μανδαμαδιώτη η Μαρκό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35