social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρόπουλος: «Στόχος να φτάσει ο Αστέρας Βάρης ψηλά»

Δημητρόπουλος: «Στόχος να φτάσει ο Αστέρας Βάρης ψηλά»

Ο Βασίλης Δημητρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Ο - υπερπολύτιμος την περσινή σεζόν - άσος του Αστέρα Βάρης αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά η οποία διεκόπη πρόωρα, όμως βρήκε τον Αστέρα πρωταθλητή, αλλά και στη νέα σεζόν που πλησιάζει παράλληλα με την επάνοδο του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, ακολουθούν στη συνέχεια του κειμένου.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά ήταν μια χρονιά επιβράβευσης και εξιλέωσης για τον Αστέρα Βάρης αφού επιστρέφει εκεί που ανήκει,στις εθνικές κατηγορίες. Προσωπικά, θα μου μείνει αξέχαστη καθώς ήταν οι πρώτοι τίτλοι στην καριέρα μου. Η διακοπή μας στεναχώρησε όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου γιατί όλοι στην ομάδα ζούσαμε για αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη, το πρωτάθλημα απείχαμε 6 βαθμούς από το να το κατακτήσουμε και μαθηματικά, ενώ έμεναν 8 αγώνες. Δεν πιστεύω να άλλαζε κάτι. Πάντως, πέρσι ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και τους ευχαριστώ όλους: συμπαίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Νομίζω 5 μήνες διακοπή δεν έχει ξαναγίνει. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος. Τόσοι μήνες χωρίς ποδόσφαιρο ήταν ατελείωτοι. Δεν σου λείπει μόνο το να παίζεις αλλά και όλη η κατάσταση στα αποδυτήρια με τα υπόλοιπα παιδιά. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο και το να μπορέσεις να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση κάνοντας μόνος σου προπονήσεις. Ωστόσο, όλοι σκεφτόμασταν πως όλα γινόταν για το καλό μας για την υγεία μας και έτσι κάναμε υπομονή.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Ο στόχος μου για φέτος είναι ο Αστέρας Βάρης να φτάσει ψηλά. Προσωπικά, στόχος μου είναι η συνεχής βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τίποτα άλλο.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Πιστεύω πως φέτος θα έχουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά, καθώς αυτή η μεγάλη διακοπή δημιούργησε μεγαλύτερη δίψα για μπάλα σε όλους μας.

Να έχουμε όλοι την υγεία μας και πρώτα ο Θεός θα απολαύσουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35