social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη για την ΑΕ Μυκόνου στο Καρπενήσι

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό που έδωσε στο Καρπενήσι η ΑΕ Μυκόνου.

Οι Μυκονιάτες επικράτησαν με 1-0 της κυπελλούχου Ευρυτανίας, Ποταμιάς, ομάδας που πέρυσι αγωνιζόταν στον 3ο όμιλο της Γ´ Εθνικής (υποβιβάστηκε).

Ο Ανδρέας Σκέντζος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, ενώ μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κάρδαρης στο 31’ με την ΑΕ Μυκόνου να έχει και ένα δοκάρι με τον Κωνσταντινίδη στο 60’.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για την ΑΕ Μυκόνου, καθώς αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ματαιώθηκε και πλέον η αποστολή των Μυκονιατών ετοιμάζεται για την επιστροφή στη βάση της την Παρασκευή. 

Συνθέσεις

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Μπουμπουρής (47' Ράικος), Παρασκευόπουλος, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Ζαραβέλης (45᾽ Ηλιάδης), Κατσαρής, Σαπούνης (25᾽ Σταμούλης), Λέρης, Χρυσικός (25᾽ Γενιτσαρόπουλος), Πλεξίδας (45᾽ Ρέπας)

ΑΕ. Μυκόνου (Ανδρέας Σκέντζος): Σαββόπουλος, Βερώνης (50᾽ Γκέζο), Παπαδόπουλος (47᾽Βλαχόπουλος), Σούλτσε, Παναγιωτόπουλος, Ντόγος, Καρδάρης, Κούγιος (47΄ γψηλός), Καλαμάρης (55᾽ Μπανούσης), Αλεξανδρόπουλος (63΄ Μερβάν), Λεσάι (45᾽ Κωνσταντινίδης)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠ Ευρυτανίας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35