social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελεύθερος ο Νίκος Βαλαβανόπουλος

Ελεύθερος ο Νίκος Βαλαβανόπουλος

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Νίκος Βαλαβανόπουλος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με την Δαμάστα και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρυσι ο ικανότατος στράικερ άνηκε στο ρόστερ του Πανθηραϊκού πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν.

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος κατάγεται από την Καβάλα και το ποδοσφαιρικό του ξεπέταγμα το έκανε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, παίζοντας και στην Κ19 της Ξάνθης με προπονητή τον Ηρακλειώτη Μάριο Ζερβίδη. Από την Κ19 της Ξάνθης το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΠΟΑ και αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ. Αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Καβάλα και έπαιξε στον Ηρακλή Καβάλας, κατακτώντας το τοπικό πρωτάθλημα και βγαίνοντας πρώτος σκόρερ. Επόμενος προορισμός του το 2016-2017 ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική όπου σημείωσε 8 γκολ. Η επόμενη διετία από το 2017-18 και 2018-19 ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, παίζοντας στην ομάδα του τόπου του την Καβάλα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Την πρώτη σεζόν σημείωσε 18 γκολ και την δεύτερη 15 γκολ. Την δεύτερη σεζόν με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη, η Καβάλα κατέκτησε και τον τίτλο στην Γ’ Εθνική και την άνοδο στην Football League. Την περσινή σεζόν 2019-2020 ο Νίκος Βαλαβανόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Πανθηραϊκός και έπαιξε στην ομάδα της Σαντορίνης σημειώνοντας 10 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ίδιος με δήλωση του μάλιστα μετά το διαζύγιο τόνισε: Αποχωρώ από την Δαμάστα για συνεργασία. Ευχομαι στο σύλλογο καλή συνέχεια και υγεία σε όλους".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35