social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανδριόλας: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Ανδριόλας: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Συνέντευξη του θηριώδη πορτιέρο στην ιστοσελίδα μας.

 

Ο διεθνής, με την Εθνική Κ21, τερματοφύλακας έχοντας διαγράψει τεράστια καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, αγωνίζεται στην ομάδα της Σαντορίνης τα τελευταία 3 χρόνια (Θύελλα Καμαρίου και τώρα Α.Σ. Σαντορίνης).

Πριν να μεταγραφεί στη Θύελλα το 2017, ο Ανδριόλας είχε καταγράψει σπουδαία πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μετρώντας πολλές συμμετοχές ως επαγγελματίας. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί με Χαλκηδόνα, Πανιώνιο και Ατρόμητο στη Super League και με τους Θρασύβουλο και Πανθρακικό στη Football League. Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των: ΑΟ Γλυφάδας, Εθνικού Πειραιά, Άμιλλας Περιστερίου, Παναρκαδικού και ΠΑΟ Καματερού σε Γ΄Εθνική και τοπικό πρωτάθλημα. 

 

Αδιαμφισβήτητα, η παρουσία και μόνο ποδοσφαιριστών με την ποιότητα του Ανδριόλα ανεβάζει το «ταβάνι» μιας ομάδας, με τον ίδιο να αναφέρεται στην φετινή σεζόν και να τονίζει πως παρά το δύσκολο όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει ο Α.Σ. Σαντορίνης, όλοι στην ομάδα έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.

 

Πολύ ιδιαίτερη η περσινή χρονιά, τι «γεύση» σας άφησε η διακοπή;

Κοιτάξτε, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς η διακοπή, μιας και κυνηγούσαμε την πρώτη θέση μέχρι τέλους. Συνεπώς, δε μας ευνόησε.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Ο στόχος παραμένει ίδιος με πέρυσι και είναι ξεκάθαρα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την φετινή ομάδα και την προετοιμασία;

Τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία είναι θετικά. Μέρα με την μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι όταν έρθει η ώρα, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

 

Θεωρείς ότι το φετινό πρωτάθλημα θα έχει έξτρα ενδιαφέρον;

Σίγουρα, θα έχει ενδιαφέρον μιας και ο όμιλος στον οποίο βρισκόμαστε έχει εξαιρετικά καλές ομάδες. Όμως, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35