social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ενημέρωση της Μαρκό για Γκεμίση-Πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Η ενημέρωση της Μαρκό για Γκεμίση-Πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Νίκο Γκεμίση, να έχει υποστεί κάταγμα χόνδρου, γεγονός που φαίνεται από το δελτίο τύπου της Μαρκό.

Παράλληλα η ομάδα της Ανατολικής Αττικής γνωστοποίησε ότι έγιναν χθες οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ μοιράστηκαν τσουρέκι και κουλούρια σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες.

Η ενημέρωση

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά από τον τραυματισμό τού Αρχηγού μάς Νίκου Γκεμίση με το παιχνίδι με την Ηλιούπολη! Βγήκαν εχθές οι γνωματεύσεις και ποδοσφαιριστής μάς έχει υποστεί κάταγμα χόνδρου και θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα!!Ο κάπτεν όμως άσχετα από τίς θεραπείες του κατεβαίνει κανονικά και βρίσκετε δίπλα στους συμπαίκτες του στις προπονήσεις καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα τής κατάστασης που υπάρχει βαθμολογικά στην ομάδα μας και είναι καθημερινά στο πλευρό τούς!! Ο Πρόεδρος οι Διοίκηση και οι συμπαίκτες τού εύχονται περαστικά και γρήγορα κοντά μάς !!! Τέλος εχθές έγινα οι πληρωμές των οδοιπορικών σέ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στο προσωπικό τής ομάδας όπως και μοιράστηκαν τό Πασχαλινό τσουρέκι και κουλούρια στους ποδοσφαιριστές καί προσωπικό. Μαζί μέ τήν ΜΑΡΚΟ ψηλά στήν κορυφή!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35