social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στα Σπάτα για Αήττητο και Πανναξιακό (0-0)

Ισοπαλία στα Σπάτα για Αήττητο και Πανναξιακό (0-0)

Δεν ανέδειξε νικητή το εξ αναβολής ματς του 6ου ομίλου για την 8η αγωνιστική αφού Αήττητος Σπάτων και Πανναξιακός έμειναν στο 0-0.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από πλευράς Κυκλαδιτών στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού έχοντας το +2 από τον Εθνικό που βρίσκεται στην 9η θέση.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες φτάνοντας τους 9 βαθμούς, έχοντας διαφορά 4 πόντους από την επικίνδυνη ζωνη. 

Στο α' μερος το ματς δεν ήταν καλό όσον αφορά το θέμα της ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημμένες στα δάχτυλα.

Αιτία σε αυτό έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες δεδομένου ότι το ματς έγινε στην 13.00 και η ζέστη ήταν αφόρητη καθώς επίσης και το γεγονός ότι οι δυο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από πολλούς παράγοντες. Ο Πανναξιακός από την αποχή και ο Αήττητος από την ώρα διεξαγωγής του αγώνα

Στο 20' οι γηπεδούχοι ατύχησαν αφού το σουτ του Ασλάνι πέρασε άουτ ενώ στο 44' ο Γκαβασιάδης άργησε να σουτάρει μετά το γύρισμα του Δακτυλίδη. Στις καθυστερήσεις του α' μέρος ο Ζανελάρι έκλεψε τη μπάλα από τον Παναγόπουλο όμως δεν έκανε καλή πάσα στον Μαναριώτη. Στην τελευταία φάση του α' μέρους το σουτ του Παπανικολάου πέρασε εκτός.

Στην επανάληψη στο 50' το σουτ του Ζανελάρι πέρασε άουτ, ενώ στο 51' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Γκαβασιάδη σταμάτησε στον τερματοφύλακα Ζαχαριουδάκη. 

Στο 60' χάθηκε ακόμη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.Ο Ασλάνι μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή από αριστερά και έκανε την συρτή σέντρα όμως ο Γκαβασιάδης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει άουτ.

Στο 79' ο Κόντι έκανε το κόρνερ με τον Ανεβλαβή να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

11 Σουτ Μαναριωτη μπλοκάρει ο Παναγόπουλος

20 Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Σουτ Ασλανι από αριστερά η μπάλα λίγο άουτ

40' Ο Γκαβασιάδης μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, όμως ο Κωστόπουλος πρόλαβε τον Παπανικολάου

44' ο Γκαβασιάδης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου

45 Σουτ Ζανελάρι μπλοκάρει ο Παναγόπουλος

45+2 Ο Παπανικολάου έστρωσε στον Δακτυλίδη που έκανε το σουτ όμως ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

45+2 Λάθος στην άμυνα του Αήττητο. Ο Ζανελάρι κλέβει τη μπάλα από τον Παναγόπουλο όμως το γύρισμα του στο Μαναριώτη δεν είναι καλό.

45+3 Σουτ του Παπανικολάου μόλις άουτ

48' Σέντρα Στυλιανόπουλου κεφαλιά Ροδή άουτ. 

50' Σουτ Ζανελάρι λίγο άουτ.

51' Τραγικό λάθος Ανεβλαβή, ο ΓΚαβασιάδης βγαίνει απέναντι από τον Παπαδόπουλο όμως το πλασέ του σταματάει στον πορτιέρο του Πανναξιακού

59' Ο Ασλάνι μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή από αριστερά και έκανε την συρτή σέντρα όμως ο Γκαβασιάδης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει άουτ.

66' Φάουλ Κωστόπουλου άουτ. 

79' Κόρνερ του Κόντι ο Ανεβλαβής δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Βαγγέλης Τσιώλης) Παναγόπουλος, Ρόδης (56' Ιωαννίδης), Ασλάνι (83' Χιλάι), Νομικός, Μεγαλοοικονόμου, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης, Ντουσάι (83' Σπίντζος), Γκαβασιάδης (60' Σερέπας), Πλαβούκος, Παπαϊωάννου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Προμπονάς) Παπαδόπουλος, Ανεβλαβής, Γκούφας (37' λ.τρ. Πρεβόλης), Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος, Σέμε, Μαναριώτης, Κούτρος (29' λ.τρ. Πλαστουργός (77' Κόντι)), Ζανελάρι (77' Βαθρακοκοίλης), Τσουρής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35