social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό «χτύπημα» από Εθνικό Πειραιά

Διπλό «χτύπημα» από Εθνικό Πειραιά

Συνεπής στην προαναγγελία που είχε κάνει στο φίλαθλο κόσμο, η διοίκηση του Εθνικού ανακοινώνει τις δύο πρώτες από τις μεταγραφικές κινήσεις της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τον Νίκο Λαζαρίδη και τον Βαγγέλη Αυλωνίτη:
Ο Νίκος Λαζαρίδης, γεννημένος στις 12/4/1997, αναδείχθηκε από τον Ατρόμητο, όπου το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και απέκτησε παραστάσεις από Superleague και Κύπελλο Ελλάδας. Αγωνίστηκε επίσης στον Αιολικό Μυτιλήνης, από όπου ήρθε στον Πειραιά για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020. Με την ποιότητα που τον διακρίνει στο παιχνίδι του, τις ασίστ και τις εκτελέσεις των στημένων προσέφερε υπηρεσίες στη μεσαία γραμμή του Εθνικού και λύσεις στο σκοράρισμα. Το καλοκαίρι του 2020 έκανε το άλμα για τη Superleague 2 και τον Α.Ο. Τρίκαλα, από όπου κατάγεται, και σήμερα επιστρέφει πάλι στο μεγάλο λιμάνι και τον Εθνικό.


Νίκος Λαζαρίδης

Ο Βαγγέλης Αυλωνίτης, γεννημένος στις 22/12/1998, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στον Αχαρναϊκό και την Παναχαϊκή, συνέχισε στον Άγιο Ιερόθεο και ανέβηκε σκαλί στην καριέρα του πηγαίνοντας στη Δόξα Δράμας. Από εκεί κατέβηκε στον Πειραιά την ίδια εποχή με το Λαζαρίδη για να συμμετάσχει στην προσπάθεια της αγωνιστικής και βαθμολογικής ανόρθωσης του Εθνικού που στέφθηκε με επιτυχία στο τέλος της περιόδου 2020-21. Την τρέχουσα σαιζόν αγωνίστηκε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, από όπου επιστρέφει στους κυανόλευκους του Πειραιά για να προσφέρει λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.
Από τη διοίκηση του Εθνικού θα ανακοινωθούν και νέες προσθήκες για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35