social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει να προπορεύεται ο Πανιώνιος, 1-0 τη Μαρκό

Συνεχίζει να προπορεύεται ο Πανιώνιος, 1-0 τη Μαρκό

Την νίκη με 1-0 πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στη Μαρκό για την 5η αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.
 

panionianea.gr

Ο Ιστορικός πέτυχε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ομίλου με 15 βαθμούς.

Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει πολύ δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο να πιέζει ασφυκτικά τα καρέ της Μαρκό για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα.

Ο Ιστορικός έπεσε σε πολλές περιπτώσεις απέναντι στο καλό τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Χαλκίδη, ο οποίος απομάκρυνε τις προσπάθειες των επιθετικών του Πανιωνίου

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη μπήκαν και πάλι δυνατά για να πετύχουν το γκολ και κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό χάρη στην εξυπνάδα του Μακρίδη.

Μετά από ένα φάουλ που κέρδισε η Μαρκό στα καρέ της στο 52' του παιχνιδιού ο Μακρίδης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του αμυντικού με τον τερματοφύλακα της Μαρκό πήρε την μπάλα από τον Χαλκίδη και πάσαρε στο Σταμάτη.

Ο τελευταίος βρέθηκε σε κενή εστία, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει, καθώς ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Τσίκλο.

Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Ιστορικού και απέβαλλε τον παίκτη της Μαρκό Τσίκλο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Γροντής στο 54', ο οποίος ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για τον Πανιώνιο.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σιγουρέψουν την νίκη τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδιωχνε το άγχος.

Στο φινάλε η Μαρκό πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η "κυανέρυθρη" άμυνα κράτησε και ο Πανιώνιος πέτυχε μία σημαντική νίκη με 1-0.

Ο Ιστορικός παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής μετρώντας σε 5 αγωνιστικές ισάριθμες νίκες.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
(Δημήτρης Κοροπούλης)Στουρνάρας, Λάμψιας (82' Καραβίδας), Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Μακρίδης (65' Μούντριχας), Πίσπας, Σταμάτης, Γροντής, Νίνο (72' Παπαδόπουλος)


ΜΑΡΚΟ (Λουκάς Καραδήμος)Χαλκίδης, Γκούρα, Ξυγκάκης, Τσίκλος, Μάντζωρος, Λόπεζ, Μανωλιάς (88' Κότσι), Γκεμίσης, Δηλαβέρης, Χύσο, Καρυτινός (75' Μαυρίδης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35