social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στοπ Εθνικού σε Πανιώνιο (1-1)

Στοπ Εθνικού σε Πανιώνιο (1-1)

Σε ένα ντέρμπι από τις ένδοξες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου, Εθνικός και Πανιώνιος μοιράστηκαν τους βαθμούς, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.



Το πρώτο μισό της αναμέτρησης έληξε χωρίς τέρματα. Η ομάδα του Πανιωνίου είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν δημιούργησε καθαρή φάση μπροστά στα καρέ του Μανωλικίδη. Στον αντίποδα, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού κρατούσαν τις θέσεις τους και κατάφεραν μάλιστα να δημιουργήσουν μια σημαντική ευκαιρία, όταν το σουτ του Νταούλια στο 45', πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη όρεξη. Παρά την αξιόμαχη παρουσία του Εθνικού, ο Ιστορικός δημιούργησε φάσεις και άνοιξε το σκορ με το σουτ του Σταμάτη στο 63'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Στάμο στο 85'. Οι παίκτες του Πανιωνίου έφτασαν κοντά στο 2-0, δημιουργώντας φάσεις στα καρε του Μανωλικίδη. Στο 87', ο ψυχωμένος Εθνικός έκανε το 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Πεχλιβανίδη. Έτσι, ο Πανιώνιος έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Εθνικό να παίρνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κωνσταντακόπουλος): Μανωλικίδης, Νταούλια, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος,Μπασινάς (55' Παυλής), Λώλος, Ματσαδές, Σαρρηγιάννης (73' Στάμος), Λεπενιώτης (65' Μακρίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (80' Καραβίδας), Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου (62' Κουτσάκης), Μακρίδης, Πίσπας (70' Παπαδόπουλος), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (80' Λιούμης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35