social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουλούρης στο soccerlive: «Δεν γίνεται με ένα στραβό αποτέλεσμα να τα... ρίχνουμε στη διαιτησία»

Κουλούρης στο soccerlive: «Δεν γίνεται με ένα στραβό αποτέλεσμα να τα... ρίχνουμε στη διαιτησία»

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού, Δημήτρης Κουλούρης, μετά την εμφάνιση της ομάδας που πραγματοποίησε κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο ισχυρός άνδρας των "κυανόλευκων" αφού τόνισε ότι το πνεύμα της μαχητικότητας έχει μπει για τα καλά στις... φλέβες των ποδοσφαιριστών του αναφέρθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας τονίζοντας ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά

"Την Κυριακή όσοι παρακολούθησαν το ματς είδαν ότι ο Εθνικός πάλεψε και αυτό αποτελεί την απαρχή για τα όσα ακολουθήσουν στα επόμενα ματς. Δημιουργούμε μια ομάδα που εμφανίζεται μέρα με την μέρα καλύτερη. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, και θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε όσα ματς απομένουν. Ο Εθνικός δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Όσον αφορά τη διαιτησία, νομίζω ότι στάθηκε στο ύψος της παρά την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δυο ομάδες. Δεν μπορεί στην Ελλάδα με το πρώτο... στραβό αποτέλεσμα να τα ρίχνουμε στη διαιτησία. Άλλωστε δεν παίζει μόνο μια ομάδα, υπάρχει και η άλλη. Νομίζω ότι βάσει της εμφάνισης μας δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Οπότε η δημιουργία εντυπώσεων καλό θα ήταν να απουσίαζε".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35