social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη και παραμονή για τη Μύκονο 0-1 τον Πανναξιακό

Μεγάλη νίκη και παραμονή για τη Μύκονο 0-1 τον Πανναξιακό

Η Μύκονος επικράτησε με 1-0 του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με 10 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νάξου έμεινε στους 7 βαθμούς και υποβιβάστηκε στα τοπικά.



Στο ματς-τελικό οι δύο κυκλαδίτικες ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τη Μύκονο να καταφέρνει να παίρνει το χρυσό τρίποντο χάρη σε τέρμα του Κωνσταντινίδη στο 72’.

Έτσι, χάρη στη νίκη του Χαραυγιακού επί του Μοσχάτου (4-2), η ΑΕ Μυκόνου κέρδισε την παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Γρήγορος ρυθμός από το ξεκίνημα με πολλές ευκαιρίες

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2’.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Κύρτσου έξω από την περιοχή να καταλήγει άουτ, ενώ στην επόμενη φάση η Μύκονος απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Καλογερά να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να σώζει την τελευταία στιγμή.

Στο 4’ η Μύκονος σκόραρε με τον Κωνσταντινίδη από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πανναξιακός έχασε ευκαιρία για το 1-0, με τον Ζανελάρι να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παλιούρας απέκρουσε.

Οι Μυκονιάτες «άγγιξαν» το γκολ στο 17’ όταν ο Λεσάι εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Η ομάδα της Νάξου έχασε ευκαιρία στο 32’ με την κεφαλιά του Αργυρού να περνάει άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε το σουτ από τα δεξιά, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ και έχασαν νέες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Πανναξιακός απείλησε με τον Κωστόπουλο να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Παλιούρα με ένα γέμισμα έξω από την περιοχή αλλά έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η Μύκονος έχασε δύο ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τους Λεσάι και Καλογερά να μη βρίσκουν στόχο.

Ο Κωνσταντινίδης έδωσε τη λύση για τη Μύκονο

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Βαθρακοκοίλη στο 49’, αλλά ο Παλιούρας μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Η Μύκονος στη συνέχεια απάντησε στις ευκαιρίες στο 52’, με τον Λεσάι να βρίσκεται στα αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 58’ η ομάδα της Μυκόνου έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τοπάλ έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ο Παπαδόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς και στη συνέχεια ο Αργυρός απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72’. Ο Μπρούνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο Πανναξιακός έχασε τρομερή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 81’ με τον Ζανελάρι να επιχειρεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Παλιούρα, αλλά ο τερματοφύλακας της Μυκόνου αντέδρασε σωστά και έδιωξε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λεσάι έβγαλε τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Παπαδόπουλος του είπε όχι και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Μυκονιάτες έχασαν νέα ευκαιρία για να κλειδώσουν τη νίκη στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Καλογερά μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

Πανναξιακός: Παπαδόπουλος, Αργυρός, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος, Σέμε, Βαθρακοκοίλης (75’ Ευριπιώτης), Μανδηλαράς, Ζανελάρι, Πρεβόλης (46’ Μαναριώτης), Πλαστουργός (84’ Κόντης)

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Αχείμαστος, Κέμπε (95’ Κατσικαλάκης), Σούλτσε, Τοπάλ, Καλτσάς, Λεσάι, Κουγιό, Κωνσταντινίδης (89’ Σ. Παπαδόπουλος), Καλογεράς, Μπρούνο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35