social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Γκίνη-Μπαρούτα η Ρόδος

Ανακοίνωσε Γκίνη-Μπαρούτα η Ρόδος

Σε δυο σημαντικές μεταγραφικές ενέργειες προχωρησε η διοίκηση της Ρόδου δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι στόχος της ομάδας αποτελεί να... παραμείνει στην 1η θέση του 6ου ομίλου μέχρι τέλους, επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Τόνι Μαρτίνη ήρθε σε συμφωνία με τον μέσο Δαμιανό Γκίνη που έχει περάσει από Πανιώνιο, Χανιά, Κισσαμικό, Καλλιθέα και Λάτσι και με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, Νίκο Μπαρούτα.

Πρόκειται για 26χρονο άσο που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει περάσει από Δωτιέα Αγιάς, Πιερικό, Παναχαϊκό και Τύρναβο.

Το δελτίο τύπου

Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στην ομάδα μας ενός ποδοσφαιριστή με αγωνιστικές εμπειρίες σε υψηλές κατηγορίες.Ο Δαμιανός Γκίνη γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1995. Έχει έξι συμμετοχές στην Super League, συμμετοχές στην Α΄ Εθνική Αλβανίας, 95 συμμετοχές στην Football League, 16 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, με Πανιώνιο, Χανιά, Κισσαμικό, Καλλιθέα και Λάτσι. Παίζει στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, έχει Ελληνική και Αλβανική υπηκοότητα, και έχει συμμετοχές στην Εθνική Αλβανίας.Ο Δαμιανός Γκίνη εντάσσεται από σήμερα κανονικά στην ομάδα της Ρόδου και αρχίζει προπονήσεις με την νέα του ομάδα, στην οποία συμφώνησε να αγωνισθεί και στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020- 2021.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ

Ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι ο Νίκος Μπαρούτας. Είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού τα δύο τελευταία χρόνια.Στο πρώτο εξάμηνο αυτής της περιόδου αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου.Ο Νίκος Μπαρούτας γεννήθηκε στις 25/04/1994, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 24 συμμετοχές την περίοδο 2017-18 και 25 συμμετοχές την περσινή χρονιά.Την περίοδο 2014-15 είχε φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για έξι μήνες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Δωτιέα Αγιάς (Γ’ Εθνική), ήταν βασικός στον Τύρναβο τη χρονιά 2015-16 με 31 συμμετοχές και στον Πιερικό την περίοδο 2016-17 με 25 συμμετοχές.Οι δυο μεταγραφές που ανακοινώνουμε εμπλουτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας και καλύπτουν συγκεκριμένα κενά. Ευχόμαστε στον Νίκο Μπαρούτα και στον Δαμιανό Γκίνη καλή επιτυχία και να συμβάλουν με τους συμπαίκτες τους στην γρήγορη εξασφάλιση της ανόδου της Ρόδου στην επόμενη εθνική κατηγορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35