social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαρωτικές αλλαγές στον Εθνικό Πειραιά-Γεμίζει το ρόστερ με ποιότητα

Σαρωτικές αλλαγές στον Εθνικό Πειραιά-Γεμίζει το ρόστερ με ποιότητα

Στον Εθνικό Πειραιά ήδη η δουλειά έχει ξεκινήσει ενόψει της νέας σεζόν με τους στόχους να είναι υψηλοί.

Πρωταθλητισμός, στιβαρή διοίκηση και ομάδα με πλάνο είναι το τρίπτυχο που θέλει να ακολουθήσει η διοίκηση του Δημήτρη Κουλούρη, με τις πρώτες κινήσεις να έχουν ήδη γίνει.

Το soccerlive.gr σας αποκαλύπτει λοιπόν τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ιστορικού συλλόγου που θα αποτελέσουν την απαρχή για τα όσα ακολουθήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται οι αμυντικοί, Γιωργος Πανάκης, Γιώργος Τζιόλας, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, Γιάννης Κώστας και ο ακραίος οπισθοφύλακας, Κώστας Πάππος.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που γνωρίζονται με τον κ. Κουλούρη από την κοινή τους θητεία στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Πανάκης ήταν πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό του Άτταλου,όπως και ο Τζιόλας μέχρι να αναχωρήσει το Γενάρη για λογαριασμό του ΑΟ Καραβά. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξαν επίσης και οι Κώνστας, Πάππος.

Αυτές θα είναι οι πρώτες προσθήκες της ιστορικής ομάδας που δεν θα μείνει εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας θα κάνει την υπέρβαση στη θέση του τερματοφύλακα, του επιτελικού μέσου και του σέντρερ φορ προκειμένου ο Εθνικός να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Παράλληλα με τις μεταγραφές, η ομάδα του Πειραιά φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον αμυντικό, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου και τον μέσο, Λουσιέν Κούντου για να παραμείνουν στο ρόστερ του συλλόγου.

Πλέον για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας μένει η επίσημη θέση της ομάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35