social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκύβαλος: «Ιδιαίτερο ματς με την Θύελλα Ραφήνας αλλά πάμε για το διπλό»

Σκύβαλος: «Ιδιαίτερο ματς με την Θύελλα Ραφήνας αλλά πάμε για το διπλό»

Ο Ηρόδοτος έκανε δυνατό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου αφού νίκησε ένα εκ των φαβορί και έδειξε εξ αρχής τις διαθέσεις.

Το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλο με τη νίκη του απέναντι στον Πανιώνιο περίμενε την δεύτερη αγωνιστική τα αποτελέσματα, και πλέον πάει στην Ραφήνα την Κυριακή, για να κάνει το πρώτο του διπλό που θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Πλην του Λουμπάκη όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Ο κ. Σκύβαλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

''Δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι σε μια σφιχτή ομάδα που έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, απλά υπάρχει πίστη, αισιοδοξία και πιστεύω ότι θα πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα πανηγυρίσουμε το τρίποντο".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί αρνητικό το γεγονός ότι η ομάδα για πρώτη φορά αναγκάζεται να βγει εκτός Κρήτης και να δώσει ένα ματς κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ. Ο Σκύβαλος απάντησε

''Σίγουρα είναι αρνητικό για εμάς. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τόσο μεγάλες μετακινήσεις. Επίσης θα επηρεάσει και ο πλαστικός χλοοτάπητας, όπως και οι διαστάσεις του γηπέδου''.

Για το αν πιστεύει ότι με νίκη ο Ηρόδοτος κάνει αποφασιστικό βήμα, ο νεαρός κόουτς δήλωσε

''Είναι σχετικό αυτό, αφού θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα ματς. Μέχρι και η ισοβαθμία ανάμεσα σε τρεις ομάδες είναι πιθανόν να γίνει. Καθοριστικό ματς θα είναι το Πανιώνιος-Κηφισιά όσον αφορά την 2η θέση. Διότι εάν κερδίσει ο Πανιώνιος παίρνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαδικασία''.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35