social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαϊράμης: «Ο στόχος έμοιαζε ανέφικτος αλλά τα καταφέραμε»

Μπαϊράμης: «Ο στόχος έμοιαζε ανέφικτος αλλά τα καταφέραμε»

Ο Σταύρος Μπαϊράμης έλυσε τη συνεργασία του με το Κερατσίνι μετά από μια ιδιαίτερη σεζόν που συνοδεύτηκε με επιτυχία καθώς κατάφερε να διατηρήσει το σύλλογο στην Γ' Εθνική, στόχος που έμοιαζε ανέφικτος όταν ανέλαβε την ομάδα 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός κόουτς ανέλαβε τους ροσσονέρι έχοντας 7 βαθμούς και παρότι το Κερατσίνι είχε δύσκολο πρόγραμμα δεδομένου ότι καλούνταν στα τελευταία 4 ματς να αγωνιστεί με τους τρεις πρωτοπόρους, εν τέλει πανηγύρισε την παραμονή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Μπαϊράμη ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Η ομάδα με κάλεσε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της 4 αγωνιστικές πριν το τέλος έχοντας 7 βαθμούς και δύσκολο πρόγραμμα αφού καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε τους τρεις πρωτοπόρους  σε εκτός έδρας ματς. Τελικά καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα την ώρα που όλοι την θεωρούσαν υποβιβασμένη και έτοιμη να ξεκινήσει το προγραμματισμό της για το τοπικό πρωτάθλημα. Όταν ήρθα στο σύλλογο συνάντησα κάποιους παίκτες που ήταν οι βασικοί πυλώνες και άμεσα καταφέραμε να βρούμε ένα κώδικα επικοινωνίας τόσο με τους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες όσο και με τους μικρότερους με αποτέλεσμα ο στόχος να επιτευχθεί. Αυτό είχε να κάνει με την δουλειά που κάναμε στο γήπεδο και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν αμέσως τη φιλοσοφία μου. Από εκεί και πέρα, έγινε μια πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση μετά το ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας που δεν ευοδώθηκε και έτσι λύσαμε τη συνεργασία μας. «Εύχομαι στην ομάδα του Κερατσινίου τα καλύτερα και να έχει πορεία ανάλογη της ιστορίας της».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35