social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγκας ο Εθνικός άλωσε... με εμφατικό τρόπο τη Μύκονο

Μάγκας ο Εθνικός άλωσε... με εμφατικό τρόπο τη Μύκονο

Ο Εθνικός πέτυχε εμφατική νίκη μέσα στη Μύκονο, επικρατώντας 1-4 της ΑΕ Μυκόνου και πήρε το εισιτήριο για την β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο του Κόρφου, που επηρέασε κατά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα, που ήταν πολύ ανώτερη στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σε μία πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Η ΑΕ Μυκόνου, ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεσάι. Στην επανάληψη όμως ο Εθνικός έδειξε το λόγο που χτίστηκε τη φετινή χρονιά, κάνοντας την ανατροπή επικρατώντας με εμφατικό τρόπο αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Στο 47' ο Ντάφλας ισοφάρισε σε 1-1, στο 53' ο Σάμιος το 1-2 και στο 57' και πάλι ο Σάμιος με πέναλτι το 1-3.

Το τελικό 1-4 έκανε ο Διάκος με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.


Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

1' Σουτ του Λεσάι, μπλόκαρε ο Μπαντίκος

8΄Κόρνερ του Λεσάι, έδιωξε νε δυσκολία σε κόρνερ ο Μπαντίκος

13' Σουτ του Σάμιου μέσα από την περιοχή, έδιωξε με γροθιές ο Παλιούρας

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Μπέλερης και Λύγκος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παλιούρα που πραγματοποίησε διπλή σωτήρια απόκρουση.

19' ΓΚΟΛ... ότι δεν πέτυχε στην προηγούμενη φάση το κατάφερε τώρα ο Λεσάι, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Μπαντίκο και έκανε το 1-0.

21' Ο Λύγκος χάνει μοναδική ευκαιρία, όταν από θέση τετ ατ τετ είδε τον Παλιούρα για ακόμα φορά να αποκρούει την προσπάθεια του.

43' Πολύ καλό σουτ στην κίνηση από τον Σερέπα, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

44' Με ένα δυνατό σουτ από διαγώνια θέση ο Σάμιος είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Παλιούρα.

  • -----



47' ΓΚΟΛ... Ο Ντάφλας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Παλιούρα και έκανε το 1-1.

53' ΓΚΟΛ... Ο Εθνικός εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον υπέρ του άνεμο, με τον Σάμιο να βγαίνει απέναντι στον Παλιούρα να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στα ακροδάχτυλα του γκολκίπερ της Μυκόνου, αλλά στη συνέχεια να καταλήγει στης δίχτυα του.

56' Σουτ του Ντάφλα, λίγο άουτ η μπάλα

57' ΓΚΟΛ... Στην προσπάθεια του να διώξει μετά από κόρνερ ο Κωνσταντινίδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σάμιος που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

65' ΓΚΟΛ... Με ένα πολύ όμορφο, τεχνικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Διάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

85' Σουτ του Ντάφλα με υπερένταση σε κόρνερ ο Παλιούρας

Ο Εθνικός θα μάθει τον αντίπαλο του την Τρίτη στις 12.00, όπου στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην κληρωτίδα θα μπορούν οι ομάδες της Γ' Εθνικής που προκρίθηκαν από την α' φάση (38 σε αριθμό αφού το ματς της Ζακύθνου και του Πανιώνιου δεν έγιναν ποτέ και ο Χαραυγιακός προκρίθηκε άνευ αγώνα), ενώ βάση της προκήρυξης τα ματς θα γίνουν στις 12/9.



Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθηνών) | Βοηθοί: Μητροφάνης - Καφρίτσας (Αθηνών)

Συνθέσεις:

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Αχείμαστος, Κέμπε (54' Κωνσταντινίδης), Καλτσάς, Ντουσάι, Παπαδόπουλος, Τσιαφίστας (68' Κυριακίδης), Σερέπας (74΄Κατσικαλάκης), Λεσάι, Μπρούνο

Αναπληρωματικοί: Κλαφουντζής, Διαμαντής, Τσελάι, Ασράμ, Λούλα, Ράγια

Εθνικός Πειραιά (Καλύβας): Μπαντίκος, Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Πανάκης, Παπαγεωργίου, Ντάφλας, Στάμος (77' Καλκανάκος), Μπέλερης, Λύγκος, Διάκος (89' Γιαννόπουλος), Κώστας (83'Νταγκουνάκης).

Αναπληρωματικοί: Πανάκης, Μαρκοπουλιώτης, Σάμιος, Μουστάκης, Γκαρδιάκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35