social fb social inst social yt

mylos


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πασαλίδης αποκαλύπτεται...

Ο Χριστόφορος Πασαλίδης θα συνεχίσει να “μαγεύει” τα ποδοσφαιρικά πλήθη και φέτος στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Αν και οι προτάσεις που είχε ήταν πολλές ο “Μικρός Μάγος” αποφάσισε και φέτος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας και να φορέσει και φέτος τη φανέλα με το 10. Με τον “Πάσα” να ανοίγει την καρδιά του στο Moschato fc Mag. Σε μία συνέντευξη που τα λέει όλα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Αναλυτικά

Ερ: Δεύτερη χρονιά στο Μοσχάτο . Πως αποφάσισες να παραμείνεις στην ομάδα παρά το γεγονός πως φαινόταν ότι δεν θα γίνει αυτό.

Απ. Οι συγκυρίες και η αγάπη του συλλόγου ήταν τα δύο σημαντικά πράγματα που με έπεισαν να γυρίσω στην ομάδα. Όταν σε ένα σύλλογο ξέρεις ότι σ αγαπάνε και σε σέβονται νιώθεις πράγματα που σε δένουν και συναισθηματικά.

Ερ: Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν περίεργη ελέω Κορονοϊού. Πως την έζησες?

Aπ: “Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μια ταραχή στην αρχή. Ήταν κάτι άγνωστο για εμάς ,ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε και σίγουρα μας πήγε πίσω όλο αυτό και σωματικά και ψυχολογικά. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και απλά περιμέναμε”

Ερ : Το γεγονός πως όπου πας κερδίζεις την καθολική αποδοχή από τον κόσμο των ομάδων σε δικαιώνει για τις επιλογές σου

Απ:Θεωρώ ότι όταν σέβεσαι και εκτιμάς αυτά που σου προσφέρουν και είσαι κύριος στης υποχρεώσεις σου είναι επόμενο να υπάρχει αγάπη και σεβασμός από τον κόσμο!

Ερ: Υπάρχει στο μυαλό σου η πιθανότητα να βρεθείς σε μία μεγαλύτερη κατηγορία δεδομένου ότι δεν σε έχουν πάρει και τα χρόνια;

Aπ:Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν γνωρίζω πλέον αν έχω αυτήν την δυνατότητα αλλά σίγουρα στο υποσυνείδητο πάντα θα υπάρχει.

Ερ: Άποψη για τον όμιλο της Γ Εθνικής;

Απ: Νομίζω πως ο όμιλος μας είναι ο πιο δύσκολος βάσει ομάδων και έδρας της κάθε ομάδας,αλλά αυτό είναι που κάνει πιο ωραίο το πρωτάθλημα και πιο ανταγωνιστικό είναι πως υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ο καθένας ξεχωριστά και σαν ομάδα, συνολικά τι αξίζουμε.

Eρ: Έχεις δύο παιδιά. Θα τα συμβουλέψεις να παίξουν ποδόσφαιρο;

Aπ: Το ποδόσφαιρο για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Και γενικά η μέχρι τώρα παρουσία μου σε αυτό το άθλημα το οποίο αγαπώ ήταν και συνεχίζει να είναι μιας και δεν κατάφερα να τελειώσω ποτέ το πραγματικό σχολείο. Εννοείται πως τους δύο γιους μου θα τους συμβουλέψω να παίξουν ποδόσφαιρο και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ.

●Ερ Ποια είναι η μεγαλύτερη σου εμπειρία ζωής στο ποδόσφαιρο;

Aπ: Η μεγαλύτερη μου εμπειρία ήταν όταν είχαμε φτάσει στους 8 του Youth Leafue με τον Ολυμπιακό και παίζαμε στο Βίλα Παρκ. Με σηκώνει, στο 60 περίπου,για αλλαγή ο τότε προπονητής της ομάδας, ο κος Μπερτ Στορκ ,και θυμάμαι 500 φιλάθλους του Ολυμπιακού να είναι στο γήπεδο και όταν μπήκα μέσα άρχισαν να φωνάζουν το όνομα μου. Ήταν το μεγαλύτερο συναίσθημα που δεν μπορώ να εξηγήσω με απλά λόγια.

●Ερ Πως ονειρεύεσαι τον Χριστόφορο 15 χρόνια μετά

Απ Υγεία να έχουμε και ευελπιστώ να γίνω, πρώτα ένα καλός πατέρας και έπειτα ένας τίμιος και σεβαστός άντρας!

Ερ. Τι θα ήθελες να πεις μέσω του Περιοδικού της ομάδας στους φίλους του Μοσχάτου;

Απ: Ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και εμείς θα πολεμήσουμε για την ομάδα!!!