social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραυγιακός: Τεστ και προπόνηση την Παρασκευή Ι Χατζηαλέξης: «Να τηρηθούν τα μέτρα για να επιστρέψουμε υγιείς»

Χαραυγιακός: Τεστ και προπόνηση την Παρασκευή Ι Χατζηαλέξης: «Να τηρηθούν τα μέτρα για να επιστρέψουμε υγιείς»

Ο Χαραυγιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα μετά το πράσινο φως που άναψε από τη γενική γραμματεία αθλητισμού για την επανέναρξη των προπονήσεων στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ιστορική ομάδα από την Ηλιούπολη έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να διασφαλίσει την υγεία του ποδοσφαιρικού τμήματος προγραμμάτισε την διενέργεια covid tests προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και η ομάδα να έχει ήσυχο το κεφάλι της με το κομμάτι που λέγεται πανδημία.
Τα τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή και εφόσον δεν υπάρχει το παραμικρό θετικό δείγμα αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προπόνηση.
Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πλην του Κάραβου ο οποίος βρίσκεται στη γενέτειρά του τη Σίφνο όπου είχε μεταβεί αμέσως μετά την απόφαση για την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.
Ο προπονητής της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναφερόμενος στην επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις τόνισε: "Σίγουρα υπάρχει μία αισιοδοξία από την πλευρά μας καθώς επιστρέφουμε σε αυτό που αγαπάμε ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να τηρήσουμε στο 100% τα υγειονομικά μέτρα ούτως ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς και παράλληλα να διεξαχθεί το πρωτάθλημα το οποίο είχε διακοπεί πριν από μερικούς μήνες. Θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο που μας έχει δοθεί από τη γενική γραμματεία αθλητισμού και παράλληλα να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν τις πρώτες αγωνιστικές προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ενισχυθούμε ούτως ώστε να αποκτήσουμε το απαιτούμενο βάθος που θα χρειαστεί διότι τα παιχνίδια είναι αρκετά. Τέλος εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιστροφή στα γήπεδα με υγεία".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35