social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή στην Ηλιούπολη, Χαραυγιακός - Μαρκό 1-1

Χωρίς νικητή στην Ηλιούπολη, Χαραυγιακός - Μαρκό 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Χαραυγιακού με την Μαρκό, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το ματς, με τους γηπεδούχους όμως να χάνουν αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τους είχαν δώσει εν τέλει τη νίκη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Πλούμης έχασε τρομερή ευκαιρία για να γράψει το 1-0, καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Μαρκό, έκλεψε τη μπάλα, στέλνοντας την όμως πάνω στον Χαλκίδη.

Στο 17' ο Σόουζα Σάντος επιχείρησε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο κατέληξε στε χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ η πρώτη καλή φάση για την Μαρκό ήρθε στο 25', όταν ο Δηλαβέρης σούταρε μετά από καλή σέντρα του Χίσο, με τον Βακερλή να απομακρύνει τελευταία στιγμή.

Οι φάσεις για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν, με τον Πλούμη στο 32' να δοκιμάζει ένα σουτ από δύσκολη γωνία μετά από σέντρα του Καραβού, με τον Χαλκίδη να βγάζει δύσκολα και να κρατάει το μηδέν πίσω για την ομάδα του. 

Επτά λεπτά μετά, Χίσο και Δηλαβέρης συνεργάστηκαν καλά ακόμη μια φορά, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον τελευταίο να εκτελεί με δυνατό διαγώνιο σουτ τον Βακερλή και να γράφει το 0-1 για το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χαραυγιακός απείλησε δύο φορές με τον Πλούμη, στέλνοντας αμφότερες τη μπάλα στον τερματοφύλακα, ωστόσο, η τρίτη και... «φαρμακερή» ήρθε στο 66' όταν και ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Χαλκίδη και από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1.

 Η ομάδα του Μαργαρίτη Χταζηαλέξη ανέβηκε αρκετά μετά το γκολ, χάνοντας όμως τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 75' ο Ορφέας Παρασκευόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ από πολύ καλή θέση, στο 77' ο Κουτσούμπας αστόχησε με κεφαλιά-ψαράκι μπροστά από το τέρμα, ενώ στο 80' ο Καρδάκης δοκίμασε καλό σουτ από τη δεξιά πλευρά του τέρματος, με τη μπάλα όμως να περνάει μπροστά από την εστία.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Καραβός (57' Καρδάκης), Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος, Κασσιανός (65' Ντούνης), Κουκοβίνης (90' Κολλόκας), Πλούμης, Κουτσούμπας, Σόουζα Σάντος (57' Παρασκευόπουλος Ο.)

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Λουκάς Καραδήμος): Χαλκίδης, Γκιούρα, Σιδέρης, Τσίκλος, Μαντζώρος, Scorvo Lopez (71' Πρέντι), Μανώλιας (60' Κώτσι), Γκεμίσης, Δηλαβέρης, Χίσο (90' Κοντογιάννης), Καρυτινός


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35