social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Μύκονος τις φάσεις, ο Αήττητος τη νίκη

Η Μύκονος τις φάσεις, ο Αήττητος τη νίκη

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Άηττητος που επικράτησε με 1-2 της ΑΕ Μυκόνου.

Οι πράσινοι έχοντας την τύχη με το μέρος τους πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά φτάνοντας τους 8 βαθμούς και την 6η θέση

Από την άλλη, οι Μυκονιάτες παρότι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς αφού απώλεσαν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Παναγόπουλου.

Στο α' μέρος η Μύκονος ήταν ανώτερη σε όλη διάρκεια ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Παναγόπουλου.

Από την άλλη, ο Αήττητος στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε σκόραρε αφού στο 41' ο Παπανικολάου μετά από κάθε πάσα του Γκαβασιάδη με πλασέ από αριστερά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη η Μύκονος ισοφάρισε με το... καλημέρα.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντινιδης λίγα δευτερόλεπτα αφότου πέρασε στο ματς μετά από κόρνερ και την κεφαλιά του Λεσάι ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, είχαν τη συντριπτική κατοχή και τις ευκαιρίες, όμως δεν υπολόγισαν στις ορέξεις του Παναγόπουλου που ήταν ο κορυφαίος για τον Αήττητο καθώς όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Μάλιστα στο 67' λίγο έλειψε να γίνει το 1-2, όταν ο Δακτυλίδης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 75' οι πράσινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γκρόσσιου με δεύτερη κίτρινη.

Στο 80' ήταν η σειρά της Μυκόνου να σημαδέψει το δοκάρι με σουτ του Ντόγκου μετά από κόρνερ.

Τα τελευταία λεπτά βρήκαν την Μύκονο να πιέζει όμως ο Αήττητο με γκολ του Μεγαλοοικονόμου στο 85 έκανε το 1-2 και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5' Λεσάι κάνει την παράλληλη σέντρα από δεξιά ο Παναγόπουλος απομακρύνει

12' Σέντρα Κέμπε από αριστερά σουτ Καλτσά η μπάλα άουτ.

17΄Σέντρα Καλογερά από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος που κάνει το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

18' Σουτ του Γκαβασιάδη η μπάλα άουτ.

21' Ο Μπανούσης χάνει μεγάλη ευκαιρία αφού το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

30' Κόρνερ Γκρόσσιου κεφαλιά Γκαβασιάδη από το ύψος του πέναλτι η μπάλα λίγο άουτ.

37' Μεγάλη φάσγη για την Μύκονο. Ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε στο έδαφος όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Η μπάλα έφτασε στον Καλογερά που έκανε το σουτ όμως ο Παναγόπουλος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

41' Μεγάλη φάση για την Μύκονο. Ο Λεσάι κάνει το σουτ, ο Παναγόπουλος διώχνει αρχικά και στην επαναφορά ο Καλογεράς άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαρια στον έμπειρο πορτιέρο να μπλοκάρει.

42' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ. Ο Παπανικολάου στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρια με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

45' Ζητάει πέναλτι η Μύκονος για μαρκάρισμα πάνω στον Καλογερά.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ. Ο Μπρούνο εκτελεί το κόρνερ, ο Λεσάι παίρνει την κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κωνσταντινίδης με νέα κεφαλιά κάνει το 1-1.

50' Φάουλ Λεσάι η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

51'Κόρνερ Μπρούνο κεφαλιά Καλογερά διώχνουν οι αμυντικοί.

55' Σέντρα Κουγιού ο Παναγόπουλος παίρνει... τη μπουκιά από το στόμα του Καλογερά.

Στην εξελιξη της φάσης σουτ του Μπρούνο η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

58' Ο Καλογεράς έκλεψε τη μπάλα και έστρωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντινίδη που κατάαφερε να αστοχήσει αφού σημάδεψε τον Παναγόπουλο.

64' Σέντρα Μπρούνο ο Καλογεράς δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

67' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ. Ο Γκαβασιάδης σουτάρει ο Μπουρντένης διώχνει με τα πόδια και ο Δακτυλίδης που κάνει το σουτ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

68' Ο Καλογεράς γυρίζει τη μπάλα από δεξιά όμως ο Μπρούνο παρότι έκανε ένα κοντρόλ δεν μπόρεσε να πλασάρει.

73' Ο Κωνσταντινίδης κάνει τη σέντρα από δεξιά ο Καλογεράς που πετάγεται στο ύψος του πέναλτι κάνει την κεφαλια εντελώς ανενόχλητος όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.

75 ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ. Την άγουσα για τα αποδυτήρια παίρνει ο Γκρόσσιος με δεύτερη κίτρινη.

80' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ. Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ντόγο που έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

81' Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπρούνο έκανε το σουτ όμως ο Παναγόπουλος με διπλή ενέργεια μπλόκαρε.

85' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ. Ο Μεγαλοοικονόμου επωφελήθηκε από τις κόντρες και με σουτ έκανε το 1-2.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Μπαλωμένος Α., Κέμπε, Τοπάλ, Μπανούσης, Καλτσάς, Αχείμαστος (46' Κωνσταντινίδης), Κουγιός (71' Ντόγος), Καλογεράς, Αλεξανδρόπουλος (46' Μπρούνο), Λεσάι.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Βαγγέλης Τσιώλης): Παναγόπουλος, Ρόδης, Ασλάνι (52' Πλαβούκος) Νομικός, Σπίντζος, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης, Γκρόσιος, Χιλάι (57' Χοτζάι (77' Μεγαλοοικονόμου)), Παπανικολάου, Γκαβασιάδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35