social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Μπορεί την άνοδο η Μαρκό

Παπασπύρου: Μπορεί την άνοδο η Μαρκό

Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα είχε το τεχνικό επιτελείο της Μαρκό την προηγούμενη Κυριακή σε φιλικό που έδωσε η ομάδα της Ανατολικής Αττικής με τον Εθνικό.

Οι πράσινοι με γκολ του Μασκλαβάνου επικράτησαν με 1-0 με τον Δημήτρη Παπασπύρου να χρησιμοποιεί παίκτες που μετρούσαν ελάχιστα λεπτά αλλά και πολλά παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου.

Κατά τα άλλα, τετραήμερο ρεπό έχει δοθεί στην ομάδα κάτι που σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα επιστρέψει στο γήπεδο μετά την απαιτούμενη άδεια την Παρασκευή.

Για την Κυριακή στις 12.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό στην Παιανία με την Κ19 του Παναθηναϊκού ενώ θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τι επόμενο ματς.

Από εκεί και πέρα, άπαντες θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας από την Ανατολική Αττική αφού το τέλος του α' γύρου την βρίσκει στην 2η θέση με διαφορά 5 βαθμών από την πρωταθλήτρια χειμώνα Ρόδο.

Όλα αυτά έχουν αφήσει ευχαριστημένο τον προπονητή, Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος αναφερόμενος στην προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα του τόνισε

"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την διάθεση των παικτών. Όταν ανέλαβα την ομάδα στόχος αποτελούσε να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η διάθεση όμως και η αξία των παικτών μας δίνουν το δικαίωμα να κοιτάμε και την πρώτη θέση αφού υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες στην ομάδα και πιστεύω ότι εάν κάνουμε τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος της χρονιάς. Μεγάλη συμβολή στην πορεία μας έχουν οι συνεργάτες μου Τάσος Γούλας και Γιόσεφ Βάντσικ και σίγουρα η φερεγγυότητα της διοίκησης".

Για την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε 5ο και 6ο όμιλο, ο Βοιωτός κόουτς δήλωσε:

"Επειδή παρακολουθώ αρκετούς αγώνες που το δικό σας σάιτ (soccerlive.gr και sportcyclades.gr) όπως και τα υπόλοιπα δείχνουν αρκετά ιντερνετικά παιχνίδια, δεν βλέπω διαφορές στους ομίλους. Αν κοιτάξουμε σίγουρα τα ονόματα θα περιμέναμε περισσότερο ποιοτικές τις ομάδες, απλά θεωρώ ότι οι περσινές ομάδες του Ηλυσιακού που ήμουν, του Αιγάλεω που ανέβηκε και του περσινού Αιολικού που πήγε στα μπαράζ ήταν πιο ανώτερες από τις ομάδες του 5ου ομίλου και όλα κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο". 

"Εύχομαι σε όλο το φάσμα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο καλές γιορτές και πάνω απ' όλα υγεία".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35