social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοροπούλης: «Να υπερασπιστούμε ότι χτίσαμε με τόσο κόπο»

Κοροπούλης: «Να υπερασπιστούμε ότι χτίσαμε με τόσο κόπο»

Εμφανώς ικανοποιημένος (και πως να μην είναι άλλωστε) εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανιώνιου, Δημήτρης Κοροπούλης μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του στο Μοσχάτο με 1-4.

Ο ίδιος στάθηκε στο χαρακτήρα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και στην ποιότητα τους δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Ερωτηθείς μάλιστα εάν θεωρεί ότι η νίκη αυτή φέρνει τον Πανιώνιο κοντά στο πρωτάθλημα, ο ίδιος τόνισε

"Όχι δεν είναι νίκη μισό-πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Τα παιδιά έβγαλαν ποιότητα στο γήπεδο και έδειξαν πολλά πράγματα από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε το παιχνίδι μας".

Σε ερώτηση εάν στις 15/7 που ξεκινούσε η προετοιμασία, περίμενε ότι η ομάδα του σε αυτό το σημείο της σεζόν θα βρίσκονταν σε τόσο καλή σε αγωνιστική κατάσταση, ο κ. Κοροπούλης είπε

"Δουλεύοντας αρκετά χρόνια με αυτό το γκρουπ των παιδιών, ήμασταν σίγουροι για την ποιότητα και το μέλλον που θα είχαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κανείς δεν περίμενε σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών ότι τα παιδιά θα είχαν αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Αρχοντάκη για τη δουλειά του στο Μοσχάτο. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει τους στόχους της και θα παραμείνει στην κατηγορία".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του καλείται μέσα σε τρεις ημέρες να σκύψει κεφάλι και να επικεντρωθεί στο ματς με τον Φωστήρα, ο ικανότατος προπονητής υπογράμμισε:

"Σίγουρα είναι απαιτητικό πάνω απ' όλα και αυτό το κάνει δύσκολο το πρωτάθλημα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι καιρικές συνθήκες και ότι είμαστε στο τέλος της περιόδου, κάτι που δείχνει ότι οι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να παρουσιαστούμε στο κάθε ματς ξεχωριστά για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε ότι με κόπο χτίσαμε έως σήμερα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35