social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη το Μοσχάτο 1-0 τον Πανναξιακό

Μεγάλη νίκη το Μοσχάτο 1-0 τον Πανναξιακό

Σημαντική νίκη που το διατηρεί ζωντανό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία πέτυχε το Μοσ΄χατο που επικράτησε με 1-0 του Πανναξιακού.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε το ματς όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούσα πλέον σε δύσκολη θέση αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ αφού στο 12' ο Σταύρου μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 6' ο Κανελλόπουλος είχε δοκάρι ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σαμιώτης μόνος και ενώ ο Παπαδόπουλος βρίσκονταν πεσμένος στο έδαφος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Στη συνέχεια και μέχρι το 30 το Μοσχάτο ήταν καλύτερο, με τον Σουλελέ στο 23' να σκοράρει όμως το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ισορρόπησε αφού το Μοσχάτο του έδωσε χώρο, όντας επικίνδυνο στην κόντρα με κύριο εκφραστή των φάσεων τον Πασαλίδη. Στο 59' ο Σέμε έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το Μοσχάτο να γίνεται επικίνδυνο στην κόντρα με τους Πασαλίδη και Ψυχογιό.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανναξιακός γίνονταν όλο και πιο επικίνδυνος με τη φάση του 86 να κάνει τους φιλοξενούμενους να τραβούν τα μαλλιά τους. Ο Πλαστουργός έκανε το φάουλ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ζαχαράκη με τον Κραβαρίτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3 επικίνδυνο γύρισμα Σουλελε ο Κωστόπουλος σαν από μηχανής θεός διώχνει

6 φάουλ Πασαλίδη, σουτ του Κανελλοπούλου στο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλια του Σαμιώτη καταλήγει αουτ

12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. Ο Σταύρου με μονοκόμματο σουτ κάνει το 1-0.

22 Ο Σταυρού μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ ομως η μπάλα κόντραρε.

23 ακυρώνεται γκολ του Σουλελε ως οφσάιντ μετά από πάσα του Κανελλόπουλου.

35 Φάουλ Κωστόπουλου απελπιστικά αουτ

43 Σουτ Αργυρού ο Κραβαριτης μπλοκάρει

57' 57 Σουτ Κύρτσου μπλοκάρει ο Κραβαριτης

59 Μεγάλη φάση για τον Πανναξιακό. Μετά από λάθος που έγινε στην άμυνα του Μοσχάτου το σουτ του Σέμε σταμάτησε στον Κραβαριτη

72' Σουτ Κωστόπουλου η μπάλα άουτ.

78' Σουτ Αργυρού η μπάλα καταλήγει σε αμυντικό του Μοσχάτου και περνάει κόρνερ.

78' Κόρνερ ο Κωστόπουλος κάνει το επικίνδυνο γύρισμα όμως οι αμυντικοί του Μοσχάτου διώχνουν. 

86 απίστευτη ευκαιρία. Ο Πλαστουργός έκανε την εκτέλεση και ο Ζαχαράκης έκανε την κεφαλιά με τον Κραβαριτη να διώχνει εντυπωσιακά

ΜΟΣΧΑΤΟ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιωβας, Φιαμέγκος, Ιωάννου, Κωνσταντινου, Σόσαρι (63' Ζαχαράκης0, Σαμιώτης (21' Νιζάμης (46' λ.τρ. Ξενάκης), Κανελλόπουλος (63'Ψυχογιός) Πασαλίδης, Σουλελές (63' Βλάχος).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ( Γιώργος Προμπονάς) Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Αργυρός, Τσουρής, Μανδηλαράς, Σέμε, Ζαχαριουδάκης, Ζανελαρι (56' Πλαστουργός), Κύρτσος (81' Ευρυπιώτης), Μαναριωτης, Βαθρακοκοιλης (81' Πρεβόλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35