social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιστή στο καθήκον η Ηλιούπολη, 2-0 την Προοδευτική!

Πιστή στο καθήκον η Ηλιούπολη, 2-0 την Προοδευτική!

Με πρωταγωνιστές τους Βινίσιους και Ταβάρες, η Ηλιούπολη κέρδισε με 2-0 την Προοδευτική και έκανε ό,τι περνούσε απο το χέρι της σχετικά με τη μάχη για την άνοδο, ωστόσο ο  Πανιώνιος έκοψε πρώτος το νήμα.

Η Ηλιούπολη καίγονταν για το τρίποντο και αυτό φάνηκε απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης! Η πρώτη καλή στιγμή των «Κυανέρυθρων» ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Τσουκαλάς απέκρουσε ωραίο σουτ του Σόουζα, ο Γεμιστός επανήλθε και σκόραρε, όμως ήταν σε ελεγχόμενη θέση. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έμειναν εκεί και 2 λεπτά αργότερα μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν έπειτα από αντεπίθεση, ο Σόουζα αφού έκανε μία προσποίηση δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ απέναντι στον Τσουκαλά για να κάνει το 1-0. Από εκεί και έπειτα η Ηλιούπολη εξακολούθησε να είναι ορμητική και να έχει ευκαιρίες και στο 16’ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Τσουκαλάς βγήκε νικητής στη μάχη με τον Ταβάρες. Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν την κατοχή και υποψίες φάσεων, για να φτάσουμε στο 33’ και την πρώτη καλή στιγμή της Προοδευτικής. Οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν πολύ σωστά για πρώτη φορά και ο Τζανιδάκης βρέθηκε σε καλή θέση, πλάσαρε, ο Μακρυωνίτης απέκρουσε, ο Σπανός πήρε το ριμπάουντ, όμως ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης απέκρουσε ξανά! Οι παίχτες του Τασιόπουλου θορυβήθηκαν και 3 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους και ουσιαστικά κλείδωσαν το παιχνίδι, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ταβάρες έπειτα απο 2 ωραίες προσποιήσεις έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Ηλιούπολη ουσιαστικά να διαχειρίζεται το υπέρ της προβάδισμα και να δημιουργεί ελάχιστες στιγμές έτσι ώστε να το διευρύνει. Μία εξ’ αυτών ήρθε στο 69’, όταν μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Γάγγου ο Λάμπι βρέθηκε μόνος του με τον Τσουκαλά, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων καθάρισε τη φάση μπλοκάροντας τη μπάλα με διπλή προσπάθεια για να κρατήσει το 2-0. Μάλιστα 4 λεπτά αργότερα η Ηλιούπολη βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα του Ντόκου δεν μέτρησε, από τη στιγμή που ο δεξιός οπισθοφύλακας των γηπεδούχων βρίσκονταν σε αντικανονική θέση. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 82’, με τον Λάμπι να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ, όμως ο Τσουκαλάς γι' ακόμη μία φορά κράτησε το σκορ στο 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και τελικό.

Ηλιούπολη (Τασιόπουλος):Μακρυωνίτης, Πολίτης, Λεβέντης (66' Κούτσικος), Συριόπουλος, Τσατσαρής, Ρέτζο (46' Φάρος), Γάγγος, Ταβάρες (46' Αγοραστός), Σόουζα, Λάμπι, Γεμιστός (84΄Ορφανός). 

Προοδευτική (Καλαμάκης): Τσουκαλάς, Αποστόλου, Βαλιούτης (56' Πανίδης), Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (56' Γριζανίτης), Γκόγκα (90' Κόντος), Ντουρμίση (90' Μπούντρα), Θεοδωρίδης, Σπανός (83 Φιλοπάτης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35