social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστολή παραίτησης από Καλαμάκη, Δρακωνάκη και Δράγαζη

Επιστολή παραίτησης από Καλαμάκη, Δρακωνάκη και Δράγαζη

Μέσω επιστολής ο τεχνικός διευθυντής, Γρηγόρης Δραγαζης και το προπονητικό δίδυμο της Προοδευτικης, Καλαμάκης-Δρακωνακης έκαναν γνωστή την παραίτηση τους από την ομαδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΑΝΤ ΔΡΆΓΑΖΗ ΓΡΗΓ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝ
Εμείς οι προπονητές και ο τεχν διευθυντής δηλώνουμε την παραίτηση μας απ την ομαδα με την παρακάτω ανασκόπηση.
 
Μετά απ τον Οκτώβρη του 2019 ξεκίνησε μια χρονιά με πρόεδρο τον Γ. Μαργετη. Προσπάθησε για το καλύτερο αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν το άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του.
Αποτέλεσμα αυτού είχε να παρέμβει ένα παιδί ΑΠ ΤΗΝ ΝΟGATE Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΙ ο οποίος κάνοντας μια σημαντική παρέμβαση αυτός με 2 επιφανείς επιχειρηματίες που έφερε αυτός τον Αγγελο Μαστακουρη και τον Γιάννη Κουταλάκη έδωσαν μια μεγάλη οικονομική ανάσα και σταθερότητα με συνέπεια αυτού η ομάδα να τελειώσει την περίοδο άνετα πρωταθλήτρια.
Ωστόσο ένα γεγονός που μας λυπησε ιδιαίτερα ήταν η άδικη περιπέτεια που δέχθηκε στην ζωή του Ο Γιώργος Λεκαι.
ΠΑΡ όλα αυτά η ομάδα με θέματοφυλακές τους προπονητές Καλαμακη-Δρακωνακη, τον τεχνικο διευθυντή Δράγαζη Γρήγορη, τον πανταχού παρών Πτερνεα Σωκράτη, τους Ταμβάκης Ιωάννη,  Μπαικα Νίκο,  Κοκκοβίνο Γιάννη,  Παπαγεωργίου Στέλιο,  Δουλαβέρης Αποστολο, Χατζηαθανασιου Βασιλη και κάποια ακόμη παιδιά αρρώστους Προοδευτικανους και φυσικά πάντα με την καθημερινή του παρουσία λόγω τεχνολογίας Λεκαι Γιωργ η ομάδα στήθηκε με στόχο ότι το καλύτερο.
Ξαφνικά όλα άλλαξαν με την βοήθεια του ΈΝΘΕΡΜΟΥ πιστου Προοδευτικανου, Φαβατα Θεοδωρου και το μπάτζετ της ομάδος άλλαξε προς το πολύ καλύτερο.
Όλα αυτά πριν την πανδημία.
Εξωγενείς προσωπικοί παράγοντες όμως ώθησαν τον Φαβατα να στραφεί και να αγοράσει μια άλλη ΠΑΕ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές απ την ομάδα που μαζί με την πανδημία δημιούργησαν μεγάλο κενό σε αυτήν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την εν γένει λειτουργία της ομάδος μας.
Σε όλη αυτή την γενική αναστάτωση ο Γιωργος Λεκαι, ο Καλαμακης, ο Δρακωνακης, ο Δράγαζης, ο Πτερνεας συνέχισαν την απρόσκοπτη καθημερινή επίπονη και επιμονή προσπάθεια και δουλειά με κλειστά στόματα και ΚΛΕΙΣΤΌ CLUB δημιουργώντας ξανά μια ανταγωνιστικη ομάδα για να λάβει μέρος στο μίνι αυτό έκτρωμα πρωτάθλημα με σοβαρότητα με μηδαμινές οικονομικές δυνατότητες αλλά με ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΙΚΗΣ καρδιά για να διαψεύσουν τις κασσανδρες δικές μας και μη που λοιδωρουσαν και χλευαζαν ότι είμαστε απ τα φαβορί για τον υποβιβασμό.
Επειδή όμως Η Προοδευτική και πότε δεν πεθαίνει, εμφανίστηκε ένας πολύ γνωστός σοβαρός πειραιωτης παράγοντας γέννημα θρέμμα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ   Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ προσωπικος φίλος του προπονητή μας Καλαμακη ΑΝΤ που ήρθε να βοηθήσει την ομάδα μας και τον φίλο με όποιον τρόπο θεωρούσε αυτός.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τακτοποιηθουν οικονομικές εκκρεμότητες και να γίνουν κάποιες πολύ καλές προσθήκες για την συγκεκριμένη δεδομένη αγωνιστική στιγμή..
Η ομάδα ανταποκριθηκε αξιοπρεπεστατα και άρεσε στον κόσμο με καλό ποδόσφαιρο καλά αποτελέσματα και προοδευτικανικη ψυχή.
Ο Γιώργος Μαλαδακης αποδείχθηκε Κυριος με Κ κεφάλαιο.
Πέρα απ αυτό θα ήταν πολύ μεγάλη παράλειψη να τονίσουμε ότι η ομάδα νοικοκυρευτηκε κρατικά και εξοπλίστηκε
Εντασωμενη στα μητρώα του κράτους αναγνωρισθηκε και λειτούργησε με σύγχρονη τεχνολογία ξεπερνώντας την τσαπατσουλια πολλών χρόνων.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΜΌΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ.
 
 
ΥΓ 1
Ο  ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ.
Προσωπικά σαν Αντώνης Καλαμακης και όλα αυτά που λέω εκφράζουν και τον ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΓΙΑ Ν ο οποίος είναι φίλος μου και αδελφός μου
Τον Μαργετη Γιώργο, Τον προεδρο
ΛΕΚΑΙ ΓΙΏΡΓΟ ο οποίος είναι ο μοναδικός παράγοντας στη Προοδευτική μας που με αντιμετώπισε σαν προπονητή της ομάδος και όχι σαν άνθρωπο μπροστινό στα δύσκολα της.
Τον ΜΑΛΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ ο οποίος πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία προς την ομάδα και το πρόσωπο μας, Τους γυμναστες
ΚΕΦΆΛΑ ΙΆΚΩΒΟ
ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔ
Τον σκαουτερ της ομαδος
Νικολοπουλος Αγγελο, το Ιερό Τέρας της Προοδευτικής Γρηγοδη Δραγαζη
Τον πιστό φιλο
ΠΤΕΡΝΕΑ ΣΩΚΡ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Και σε όλο τον κόσμο που αγαπά αυτή την ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ.
 
ΥΓ 2
Ο ΔΡΆΓΑΖΗ ΓΡΗΓ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Είχα ορισθεί ότι μετά απ όλο αυτό που πέρασα πριν χρόνια το σώμα μου διοικητικά δεν ξαναγυρνουσε στην ομάδα γιατί Η ΨΥΧΉ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ  γεννήθηκε εκεί και εκεί θα πεθάνει.
Όμως ένα ΠΑΙΔΆΚΙ ΣΤΑ ΜΕΓΆΛΑ  χρόνια της ομάδος μας έγινε άντρας Ο ΛΕΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ που με έπεισε με τα όνειρα του και την τρελλα του για την ομάδα να γυρίσω.
Γυρνώντας συνάντησα τον
Δρακωνακη Για ν που έχουμε μεγαλώσει μαζι
Και η πιο μεγάλη και αγνή ψυχή της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ Είναι αυτός που δεν βάζει τίποτα επάνω απ αυτήν.
Όμως βρήκα προπονητή τον ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΑΝΤ
Που δεν συνεργαστήκαμε ποτέ μαζί και σήμερα λέω ότι κρίμα που δεν έτυχε όλα αυτά τα χρόνια να συνεργαστούμε. Γιατί μέσα στην μεγάλη ποδοσφαιρική μου ατζέντα τον κατατάσσω μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές που συνεργάστηκα μεγάλους και μικρούς.
Πραγματικά είναι ότι πιο αρσενικό έχω γνωρισει
Ευχαριστω τον παιδικό μου φιλο
Φαβατα Θοδωρη γιατί ότι και αν λένε είναι άρρωστος Προοδευτικανος, τον ΜΑΛΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ
που τον είχα ποδοσφαιριστη μικρό  παλιά και πραγματικά με έχει αφήσει Άφωνο με την προσωπικότητα του με την συμπεριφορά του με την διορατικοτητα του με την ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ.
 Επίσης ευχαριστω τον Σωκράτη Πτερνέας, Ταμβάκη Γιαννη, Μπάικα Νίκο, τον Δουλαβερη Αποστολο, τον μεγάλο Κούκου, τον Σωκράτη Δερματζόγλου, τον Χατζηαθανασίου και όλους τους φίλους, τους φροντιστές Μόλακα και Δαφνά, το Τζενακι, τους ποδοσφαιριστές μας και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
 
 
Υγ 3
ΟΛΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΑΙΣΘΆΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΜΑΣ
ΧΟΥΡΣΑΛΑ ΝΙΚΟ
ΓΙΑΤΊ ΌΤΙ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35