social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: «κύριε Κοροπούλη και εμείς απορήσαμε με την κίνηση του κ. Σταυρακόπουλου»

Φωστήρας: «κύριε Κοροπούλη και εμείς απορήσαμε με την κίνηση του κ. Σταυρακόπουλου»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Φωστήρας θέλησε να δώσει τις δικιές του απαντήσεις στον προπονητή του Πανιώνιου, Δημήτρη Κοροπούλη αναφορικά με την τοποθέτηση που είχε ο τελευταίος για τον απερχόμενο προπονητή του Φωστήρα, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Η διοίκηση του Φονέα αισθανόμενη ότι θίγεται η υπόληψη της απαντάει στον προπονητή του Ιστορικού, εξηγώντας τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι και οι διοικούντες του Φωστήρα έμειναν με την απορία για το λόγο που αποφάσισε ο κ. Σταυρακόπουλος να παραιτηθεί.

Αναλυτικά

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής σεζόν και του πρωταθλήματος παρωδία που ζήσαμε θα θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις με τους φίλους της ομάδας μας κι όχι μόνο. Η διοίκηση του Φωστήρα για ακόμη μια χρονιά ήταν απόλυτα συνεπής. Με πίστη στην δυναμική αυτής της ομάδας προχωρήσαμε στην ενίσχυση της με στόχο ξεκάθαρα τον πρωταθλητισμό, σε μια εποχή που οι περισσότεροι γύρω μας στράφηκαν στα «προσωπικά» τους προβλήματα κι άρχισαν να σφυρίζουν αδιάφοροι μπας και την βγάλουν φτηνά και ...καθαρή.

Εντύπωση μας προκαλούν οι «ύμνοι» του τεχνικού του Πανιωνίου Δημήτρη Κοροπούλη για τον πρώην προπονητή μας Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και παράλληλα οι αιχμές που άφησε. Κύριε Κοροπούλη κι εμείς πραγματικά απορούμε γιατί παραιτήθηκε πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ηλιούπολη κι ενώ η ομάδα βρισκόταν σε τροχιά πρωταθλήματος. Ο φίλος σας κος Σταυρακόπουλος ήρθε μια εβδομάδα πριν από την διακοπή στην ομάδα μας. Παραμονές του ματς με το Μοσχάτο, Μετά την διακοπή ακολούθησαν 3 αγώνες εντός και η ήττα στον Χαραυγιακό που ουσιαστικά μας έθεσε εκτός στόχων για το πρωτάθλημα. Χωρίς λόγο και αιτία δήλωσε παραίτηση. Μίας και η σχέση σας δείχνει πολύ ιδιαίτερη και δυνατή μήπως μπορείτε εσείς να μας διαφωτίσετε, Θα σας είμαστε υπόχρεοι I Από τις δηλώσεις σας βέβαια αφήνετε υπόνοιες και σκιές για την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη κάτι που όχι απλά δεν το δεχόμαστε αλλά και δεν σας το επιτρέπουμε. Αλήθεια μετά την φυγή του κου Σταυρακόπουλου από την Καλλιθέα – πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα – δεν είδαμε να κάνετε ανάλογες δηλώσεις.

Ο Φωστήρας μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος – ο Θεός να το κάνει – προχώρησε στην απόκτηση όχι δυο-τριών αλλά πέντε πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών με στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο κος Σταυρακόπουλος με την φυγή του άφησε την ομάδα ακέφαλη στην πιο κρίσιμη καμπή και ενώ είχαμε μπροστά μας τρεις τελικούς και μάλιστα σε έδρες φωτιά. Με Ηλιούπολη, Πανιώνιο και Προοδευτική. Χωρίς καν να έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Για εμάς το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το εξής: Διοίκηση -- Προπανητής -- Ποδοσφαιριστές. Το παζλ αυτό «διαλύθηκε» από το κεντρικό του κομμάτι, αυτό του προπονητή. Μάλιστα η «πιάτσα» βούιξε με την άμεση κι απεγνωσμένη αναζήτηση της επόμενης του ποδοσφαιρικής «στέγης». Κλείνοντας ας του δώσουμε και την απαιτούμενη διαφήμιση που αποζητά... Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Προέδρου της Κοινότητας Ταύρου μείναμε άναυδοι με το γεγονός ότι θορυβήθηκε για τον Φωστήρα αφού τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν λίγο πριν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές . Κύριε Καπλάνη σίγουρα η Ιστορία δεν πωλείται, όπως σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του Φωστήρα δεν τρώει κουτόχορτο, όπως σίγουρο είναι ότι τα χρώματα μας είναι κίτρινο και μαύρο, όπως σίγουρο είναι ότι το γήπεδο μας είναι το Σπύρος Γιαλαμπίδης!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35