social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... Pitbull Ιωαννίδης παραμένει στον Φωστήρα

Το... Pitbull Ιωαννίδης παραμένει στον Φωστήρα

Στον Φωστήρα το κομμάτι ανανεώσεων τρέχει χωρίς σταματημό με τη διοίκηση του συλλόγου να επιδιώκει την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού κορμού.

Στο πλαίσιο αυτό μετά την παραμονή των Μπερνιδακη και Χριστοφιλέα ήρθε ακόμη μία ανανέωση με μια σημαντική μονάδα που την περσινή χρονιά με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε φρόντισε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην κατηγορία. 

Ο λόγος για τον Βασίλη Ιωαννίδη ο οποίος θα υπερασπίζεται το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Φωστήρα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ικανότατος αριστεροπόδαρος άσος που φημίζεται για το φαρμακερό του πόδι και τις άψογες εκτελέσεις φάουλ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Πανταζή παραμένοντας κάτοικος Ταύρου τη νέα περίοδο.

Ο Ιωαννίδης ήταν εκ των κορυφαίων τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αφού είχε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Φονεα πραγματοποιώντας εξαιρετικες εμφανίσεις.

Μάλιστα παρότι δέχτηκε αρκετες προτάσεις, εκείνος προτίμησε να παραμεινει στην ιστορική ομάδα δείχνοντας ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και βασικό σκοπό να διεκδικεί διακρίσεις με τον Φωστήρα.

Έτσι λοιπόν ο Λουκάς Καραδήμος θα έχει το κεφάλι ήσυχο όσον αφορά την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής αφού ο Ιωαννίδης εμπνέει σιγουριά,  δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35