social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αφίσα της Θύελλας Ραφήνας για το ματς με τον Κιθαιρώνα

Η αφίσα της Θύελλας Ραφήνας για το ματς με τον Κιθαιρώνα

Μέσω δελτίο τύπου, η Θύελλα Ραφήνας ενημερώνει για τα τελευταια νέα της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα του β' γύρου με αντίπαλο τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Ο τιμωρημένος Κώστας Δημητρίου δεν υπολογίζεται ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς θα κάνει ο Παπαδόπουλος.

Το δελτίο τύπου

Η ομάδα μας επανέρχεται την Κυριακή 5/1/2020 στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου (14Η αγωνιστική) με αντίπαλο την ομάδα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου, σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, αφού οι ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στην Θήβα είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο αγώνας θα γίνει ακόμα μια αγωνιστική μακριά από το γήπεδο μας (τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα προχωράνε με πολύ αργά βήματα, ειδικά λόγω των εορτών), στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας (Θησέα) στις 15: 00 μ.μ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διαιτητής κ. Αλάμπεης Γεώργιος, με βοηθούς τον κ. Μητράκο Αθανάσιο και τον κ. Μαραθωνίτη Μαρίνο του Συνδέσμου Αθηνών, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Δροσινό Παναγιώτη του συνδέσμου Πειραιά. Στατιστικά αναφέρουμε ότι η ομάδα μας μοιράζεται με τον Κιθαιρώνα, την 6η θέση της κατάταξης έχοντας και οι δύο 16 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, με τον ίδιο απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, αλλά η ομάδα της Βοιωτίας έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων 12 υπέρ προς 12 κατά, αντίθετα με την ομάδα μας που έχει 9 υπέρ και 13 κατά.

Στη διάθεση του προπονητή μας κ. Νίκου Μεσολόγγη, δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Δημητρίου Κώστας και οριακά λόγω ενός τραυματισμού (διάστρεμμα) ο Παπαδόπουλος Λευτέρης.

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35