social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: Επέστρεψε ο Κυριαζής

Προοδευτική: Επέστρεψε ο Κυριαζής

Στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Αντώνη Κυριαζή προχώρησε η Προοδευτική! Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του Κορυδαλλού καθώς ο Κυριαζής είχε πολλές προτάσεις αλλά η διοίκηση του Αντωνη Αραβαντινού έκανε το καλύτερο δυνατό και ολοκλήρωσε την μεταγραφή.



Ο Αντώνης Κυριαζής είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Νέων και έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (5 συμμετοχές) όπου του έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την εισήγηση και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κηφισιά και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο κυπριακό Πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη Λεμεσού όπου και διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και αποτελεί κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες και έτσι πλέον η ομάδα μας γίνεται πολύ δυνατή στην γραμμή κρούσης. 

Ο Κυριαζής στη χώρα μας έχει περάσει από την Κηφισιά ενώ πέρυσι αποχώρησε από την Προο για τον Ασπρόπυργο, ωστόσο λίγους μήνες μετά επέστρεψε στους βυσσινί. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35