social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλεσμα Θύελλα Ραφήνας για το ματς με τον Αιολικό

Κάλεσμα Θύελλα Ραφήνας για το ματς με τον Αιολικό

Με αφορμή το ματς με τον Αιολικό η Θύελλα Ραφήνας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο.

Το δελτίο τύπου

Η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι η τυχερή για να αγωνιστούμε επιτέλους στην έδρα μας, αφού ο νέος τάπητας τοποθετήθηκε και το γήπεδο πλέον παραδόθηκε προς χρήση.

Σε μια πάρα πολύ και κομβική στιγμή του πρωταθλήματος που η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ισόβαθμό του στον βαθμολογικό πίνακα Αιολικό Μυτιλήνης και η νίκη είναι μονόδρομος για την αποφυγή περιπετειών για την παραμονή στην κατηγορία.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την προσεχή Κυριακή 9/2 στις 15:00 μ.μ. στο ανακαινισμένο γήπεδο Ραφήνας για να γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας μας στην πόλη

και να την βοηθήσουμε στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

Για τους σκοπούς αυτούς το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5€ στην κεντρική εξέδρα.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές κ. Λεμπέσης Πέτρος με βοηθούς τους κ.κ. Χρηστάκο Παναγιώτη και Καρακελέ Ιορδάνη του συνδέσμου Πειραιά, με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Τριανταφυλλίδη Θεόδωρο του συνδέσμου Δ. Αττικής.

Στατιστικά αναφέρουμε ότι με την ομάδα της Μυτιλήνης μοιραζόμαστε την 6Η θέση της κατάταξης έχοντας και οι δύο από 23 βαθμούς σε 16 παιχνίδια, με ίδιο απολογισμό 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με συντελεστή τερμάτων για τον Αιολικό 20 υπέρ προς 13 κατά, ενώ η ν ομάδα μας έχει 12 τέρματα υπέρ και 16 κατά. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε νικήσει πολύ καθαρά με σκορ 3-0 ο Αιολικός. Αμφίβολοι να αγωνιστούν λόγω ίωσης που τους ταλαιπωρεί, ο Δημήτρης Φύτρος και ο νεοαποκτηθείς Αλέξης Κωνσταντινίδης.

ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35