social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Θύελλα Ραφήνας 3-0 τον Αχαρναϊκό

Η Θύελλα Ραφήνας 3-0 τον Αχαρναϊκό

Εύκολα, ήρεμα και απλά! Η Θύελλα Ραφήνας επιβεβαίωσε τον “τίτλο” του ακλόνητου φαβορί στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και επικράτησε 3-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στην Γ΄ Εθνική.

Οι Λιγνιτωρύχοι ήταν πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους, οι οποίοι προς τιμή τους παρά το γεγονός ότι έχουν “πέσει” κατηγορία πάλεψαν με αξιοπρέπεια επιζητώντας μάλιστα το γκολ της τιμής μέχρις τέλους. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε σε ένα πεντάλεπτο μαι και σ αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ και “καθάρισαν” την υπόθεση των τριών βαθμών.

Στο 11΄ βολίδα του Δημητρίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 30΄ ο Γεραγωτέλλης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για να γίνει στο 34΄ το 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κανελλόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Σχουλλή στο 37΄, ο οποίος πλάσαρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Πάντος.

Στην επανάληψη ο Ζέκιο έφυγε “σφαίρα” από το κέντρο του γηπέδου και με άψογο πλασέ έκανε το 3-0. Ο Σχουλλής πάλι από τη μεριά του Αχαρναϊκού αστόχησε από κοντά στο 63΄. Διπλή ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ έχασε η Θύελλα στο 66΄. Πρώτα σε σουτ του Κανελλόπουλου και στο… καπάκι κεφαλιά εξ επαφής του Χρήστου. Και τις δύο φορές ο Κλώτσος αντέδρασε ακαριαία και έσωσε την εστία του από σίγουρο γκολ. Στο 71΄ σουτ του Στραβομύτη δεν αιφνιδίασε τον Πάντο.

Τελευταίο 20 λεπτό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να μειώσουν, όμως δεν είχαν ουσία στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και έτσι ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης.

Άψογη η διαιτησία του Γ. Φωστέρη. Βοηθοί ήταν οι Κ. Κακκάνης, Χρ. Γκουβάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Ιωαννίδης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Σαντίκου (57΄ Γερώνυμος), Γεραγωτέλλης (46΄ Τσάκωνας), Κωνσταντινίδης (61΄ Χρήστου), Ντόσκας, Κανελλόπουλος, Δημητρίου, Ζέκιο (73΄ Μπουντάκης)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Γκλώτσος, Κοντούλης, Τσαντήλας, Δημητρόπουλος (69΄ Νέρης), Δουμουρας (41΄ Μαυράκης), Σχουλλής, Στραβομύτης, Αμπάρα, Αναστόπουλος (39΄ Καμπάδαης), Κόκκορης, Μαρμούτας (84΄ Ανδριανόπουλος)

irafina.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35