social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλωσε την Τρίπολη η Αρτάκη

Άλωσε την Τρίπολη η Αρτάκη

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Αρτάκη στην Τρίπολη επικρατώντας με 0-1 του Παναρκαδικού. Η ομάδα της Εύβοιας έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Ο Παναρκαδικός μένει στους 36 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να μείνει κοντά στη 2η θέση, ενώ η Νέα Αρτάκη ανέβηκε στους 27.

Λίγες φάσεις...

Ενα κακό πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι "θύματα" και του κακού αγωνιστικού τελείωσε χωρίς τέρματα και φυσικά χωρίς αρκετές φάσεις.

Ο Παναρκαδικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και η πρώτη καλή φάση ήρθε από τον Τσιώλη, που έπιασε ένα δυνατό σουτ και ο Ναβροζίδης που δεν απέκρουσε σταθερά είδε τον Γιουκούδη στο ριμπάουντ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στα επόμενα λεπτά δεν είδαμε τίποτα το αξιοσημείωτο, αλλά πριν συμπληρωθεί το 45λεπτο ο Σπανός... κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ σε κενή εστία!

Ενα γκολ ήταν αρκετό

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη.

Μετά την προσπάθεια του Αντωνόπουλου, που μπλόκαρε ο Ναβροζίδης, ο Ντελέκος στο 66' σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 71', όμως, ο Μαυρόπουλος με μια... βολίδα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 0-1..

Οι γηπεδούχοι δεν απάντησαν ποτέ κι έτσι ήρθε η 7η ήττα στο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Στασινόπουλος, Γκαντιάγκα, Αντωνόπουλος (69' Καπετανάκης) ,Διαμαντόπουλος, Κεσίδης (85' Παπαλάμπρος), Λυμπερόπουλος Ν., Μπάρδος, Νάνος, Τσιώλης, Γιουκούδης

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος , Καραλής, Μπελίτσοσ, Καραμπάς, Μακρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (90' Μιχελής), Πατερίτσας, Σπανός (79' Τσούτσης), Ντελέκος, Ντάμπος (85' Λειβαδίτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35