social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Υπάτου: Στόχος το Κύπελλο-Σε ισχύ ο σχεδιασμός με τη λήξη της σεζόν

ΑΟ Υπάτου: Στόχος το Κύπελλο-Σε ισχύ ο σχεδιασμός με τη λήξη της σεζόν

Στον ΑΟ Υπάτου έχουν, όπως στις περισσότερες, ομάδες, ακυρωθεί οι προπονήσεις λόγω της πανδημίας που επικρατεί σε όλη τη χώρα με τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοτικό στάδιο Θήβας, όπου οι Κυπελλούχοι Βοιωτίας χρησιμοποιούν ως έδρα έχει κλείσει καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του.

Αντίθετα, το προπονητικό κέντρο της ομάδας που βρίσκεται στο Ύπατο είναι ναι μεν ανοιχτό αλλά δεν λαμβάνουν χώρα προπονήσεις αφού αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια των αθλητών αλλά και του ευρύτερου κοινού που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο χώρο καθημερινά.

Μάλιστα, από Δευτέρα οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν τις εξελίξεις στη χώρα και τις κυβερνητικές αποφάσεις που θα παρθούν προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν.

Μέτρια η πορεία-Στόχος το Κύπελλο

Όσον αφορά την ομάδα, η φετινή σεζόν έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα αφού η πορεία των Βοιωτών στο πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη. Θυμίζουμε ότι ο στόχος του πρωταθλητισμού είχε τεθεί σε πρώτη βάση από τους ανθρώπους του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι, παρ' όλα αυτά, όπως αποτυπώνει η κατάταξη, κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί με επιτυχία.

Έτσι, το σύνολο του Πάρη Κωνσταντακόπουλου θα επιδιώξει να κλείσει τη χρονιά κερδίζοντας το Ενωσιακό Κύπελλο αφού πάντα, η κατάκτηση ενός τροπαίου αποτελεί σημαντική διάκριση για έναν σύλλογο.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σωματείο, παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός, Κώστας Βασιλείου που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο αφού σύμφωνα με κύκλους της ομάδας υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα προς το σύλλογο.

Τέλος και όσον αφορά τη νέα χρονιά, με το τέλος του πρωταθλήματος, όποτε συμβεί αυτό, η διοίκηση θα καθίσει στο τραπέζι και θα θέσει επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35