social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προπονητικό διπλό της Σαντορίνης 2020 με τον ΑΟ Πύργου

Προπονητικό διπλό της Σαντορίνης 2020 με τον ΑΟ Πύργου

Μία καλή προπόνηση είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το απόγευμα ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 και ο ΑΟ Πύργου.

Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα προπονητικό διπλό ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο ετοιμότητας τους, με του Αλέξη Κωνσταντόπουλο και Νίκο Παντέλη να δοκιμάζουν πολλά σχήματα, με την Σαντορίνη 2020 να παίρνει την άτυπη και άνευ σημασία νίκη με 1-0.

Το γκολ για την ομάδα του Νίκου Παντέλη πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Γιώργος Μπουντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα ο Καράμπελας.

Για τον ΑΣ Σαντορίνης αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος οι: Ντούνης, Χούσα, Λούκα, Λαμπρόπουλος, Κουδούνας, Φύτρος, Πούτσης, Νικλητσιώτης, Καραμποΐκης, Μαναριώτης, Περογαμβράκης, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Καράμπελας, Ντινιωτάκης, Μπουντόπουλος, Κωστόπουλος, Πέτρου, Ιβανίδης, Σιμιτσής, Μαλάϊ, Μπιρμπίλη και Γιουκούδης

Για την ομάδα του Πύργου, με την οποία έπαιξε ως τερματοφύλακας ο δικός μας Γιάννης Τσουκαλάς, ξεκίνησαν οι Κολιούσης, Νομικός Β., Βουλγαράκης, Λύκος, Λυγνός, Δαβιλάς, Πολυκρέτης, Νομικός Μ. , Ντεκίδης και Φύτρος, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Στρατηγάκης,Πάγια, Κλουβάτος, Μυλωνάς, Λύτρας, Βρενάγκρ και Κελίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35