social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε παρά την ήττα η Α.Ε. Μυκόνου στα Ψαχνά

Άρεσε παρά την ήττα η Α.Ε. Μυκόνου στα Ψαχνά

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου ταξίδεψε στην Εύβοια όπου και αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ψαχνών σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, όπου μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, αλλά άφσε άριστες εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

 

Ανταπόκριση: Σταμάτης Καλυμιώτης 

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό του αγώνα με τον Μήτρου ο οποίος με πλασέ μετά από σέντρα του Βεζυρτζόγλου έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και ύστερα η ομάδα της Μυκόνου ανέβασε την απόδοση και πίεσε για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ 31' με τον Κωνσταντινίδη το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Ακόμα μία ευκαιρία για την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου για την ισοφάριση έγινε στο 46' με ένα σουτ από τον Καλαμάρη το οποίο κατέληξε αουτ.

Η ομάδα της Μυκόνου θα επιστρέψει σήμερα πίσω στο νησί όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χουλιάρας με βοηθούς του κ.κ. Αντωνίου και Σέρρα. 

Ηρακλής Ψαχνών (Μελενίτης): Σώμογλου, Σουλιώτης, Νικολαϊδης, Ντιαλό, Ρεπέτσας, Τσολάκος, Σταματάκος, Ζαχαρίας, Βεζιρτζόγλου, Τόσκα, Μήτρου

Αγωνίστηκαν και οι : Ματράκας, Σπυράκης, Σπανός, Ντουμάνης, Σιαράπης, Τσούτσης, Σκριβάνος, Χατζηαντωνίου, Μπατζέλης

Α.Ε. Μυκόνου (Σκέντζος): Παλιούρας, Βλαχώπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπαλωμένος, Σαλταμάρας, Καλτσάς, Μπανούσης, Κάρδαρης, Κωνσταντινίδης, Υψηλός, Καλαμάρης

Αγωνίστηκαν και οι: Δωματάς, Σούλτσε, Κούγιος, Σαβόπουλος, Λεσάι, Παπαθανασίου, Κατσικαλάκης, Αχείμαστος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35